Εντάξει τώρα ολοκληρωθήκαμε ως ψηφοφόροι....Δεν ήσαν αρκετά τα υπάρχοντα!!!!!

Από το ιστορικό Σπήλαιο Μελιδονίου στο Ρέθυμνο όπου επί τουρκοκρατίας έχασαν τη ζωή τους 330 γυναικόπαιδα, προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωσή της για τη δημιουργία ενός ακόμη κόμματος, η Ραχήλ Μακρή, που μάλλον αποφάσισε να μας εξαντλήσει ολοκληρωτικά, μιας και μετά την "βόλτα" της από ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ, ως πρώην βουλευτής, καταστάλαξε στο να παραμείνει στην πολιτική σκηνή, ως μία ακόμη "σωτήρας" των Ελλήνων, αλλά από την πλευρά του αρχηγού κόμματος!!!!!!!!!!

Το όνομά του............αντάξιο μάλλον του πολιτικού έργου της, αλλά και της ελπίδας των ψηφοφόρων........Ίδρυσε το «Μέτωπο Νίκης»!!!!

Όπως άλλωστε ανακοίνωσε:

«Είναι καθήκον μου να δημιουργήσω ένα ευρύ, ζωντανό και ανοιχτό μέτωπο πολιτών, οργανώσεων, κινημάτων και συλλογικοτήτων προκειμένου να σχεδιάσουν από κοινού ένα μοντέρνο ευέλικτο κράτος το οποίο θα μπορεί να σταθεί δίπλα στον δοκιμαζόμενο πολίτη, στον Έλληνα, ο οποίος σήμερα βιώνει μία καθημερινότητα σε ένα αδιέξοδο που προκαλεί φόβο.

Ανακοινώνω τη δημιουργία του Μετώπου Νίκης που αποτελείται από πολίτες, όλοι τους με διάθεση να αγωνιστούν για την ανατροπή του καθεστώτος που υπάρχει στην Ελλάδα εδώ και επτά χρόνια. Το Μέτωπο Νίκης θα αγωνιστεί για την επανάκτηση της λαϊκής κυριαρχίας.

Για το αδιέξοδο που βιώνει η χώρα δεν ευθύνονται οι πολίτες αλλά οι πολιτικοί. Αυτός είναι και ο λόγος που όσοι συμμετέχουν στο Μέτωπο Νίκης ξεκινούν από αύριο δουλειά».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Β. Ιρλανδία: Ζητούμενο και σήμερα η ειρήνη

Στα 11 του ο Αντι Ρόουβεν επέζησε μίας από τις χειρότερες βομβιστικές επιθέσεις του εμφυλίου …