Μεγάλη «νίκη» του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ» και της ΟΙΥΕ

Μετά από τη δυναμική παρέμβαση του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων "Η ΕΝΩΣΗ" και της ΟΙΥΕ, για τις νέες ατομικές συμβάσεις που υποχρέωνε να υπογράψουν οι εργαζόμενοι αλλά και την παρέμβαση του ΣΕΠΕ, η εταιρία "Η&Μ", υποχρεώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες σε υποχώρηση και απόσυρση των ατομικών συμβάσεων εργασίας!

Όπως είχαν καταγγείλει από κοινού, ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων "Η ΕΝΩΣΗ" και η ΟΙΥΕ, οι υπεύθυνοι της εταιρείας, είχαν θέσει deadline για την υπογραφή των συμβάσεων στο προσωπικό, αλλά μετά το σάλο που προκλήθηκε σε βάρος της, γνωστοποίησε στους εργαζόμενους, πως αυτή η προθεσμία αποσύρεται, με αποτέλεσμα να παραμείνει σε ισχύ το προηγούμενο καθεστώς, μέχρι νεοτέρας.

Αυτό φυσικά δεν δημιουργεί εφησυχασμό στο προσωπικό, στην "ΕΝΩΣΗ" και στην ΟΙΥΕ, που παρακολουθούν με προσοχή τις εξελίξεις, έτοιμοι όλοι να αντιδράσουν εάν χρειαστεί.

Όπως ωστόσο αναφέρει δημοσίευμα του presspublica.gr, "Η H&M, πληροφόρησε τους εργαζόμενους ότι αποσύρει τις συμβάσεις γιατί «υπήρξαν πολλά ερωτήματα από τους εργαζόμενους που προφανώς δεν κατάλαβαν τις συμβάσεις… παρανόησαν διάφορα πράγματα»… και άλλα τέτοια".


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Δεν υπάρχει χριστιανόμετρο - Ο πατριωτισμός φαίνεται στην πράξη

Ο πατριωτισμός φαίνεται στην πράξη και όχι στα λόγια, σε αυτούς που θωράκισαν την άμυνα …