Από την επόμενη εβδομάδα το εορταστικό ωράριο της αγοράς

 

Συνεχές ωράριο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, για τη λειτουργία των καταστημάτων την περίοδο πριν από το Πάσχα, ενώ την Κυριακή 9 Απριλίου τα καταστήματα θα είναι ανοικτά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, προτείνει η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, όμορων νομών και νήσων Αιγαίου.

Από την Πέμπτη 6 Απριλίου μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο, η αγορά θα λειτουργεί με πασχαλινό ωράριο και από την Τρίτη 18 Απριλίου επανέρχεται το ωράριο στους γνώριμους ρυθμούς λειτουργίας.

Για τη Μεγάλη Παρασκευή το ωράριο που προτείνεται είναι από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα και για το Μεγάλο Σάββατο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ για το Μάτι

«Αμετανόητοι, προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο για τον Ποινικό Κώδικα και παίζουν πολιτικά παιχνίδια …