Διαγωγή κοσμία για όλους τους μαθητές!

Δια στόματος υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, ανακοινώθηκε μία νέα αλλαγή στην σχολική διαδικασία προς όφελος των μαθητών, αφού στο εξής δεν θα υπάρχει η "διαγωγή", η οποία και καταργείται!

Ωστόσο να υπενθυμίσουμε ότι θέμα ανάλογο είχαν θέσει και 28 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι με ερώτησή τους, έχουν ζητήσει την κατάργηση του χαρακτηρισμού της διαγωγής στα σχολεία, ως μέτρου που προσβάλλει τον πολιτισμό και τη νεολαία.

Σύμφωνα πάντα με την δήλωση του υπουργού στη Βουλή:

"Πρόκειται για μια αναχρονιστική διάταξη που χρησιμοποιήθηκε ενάντια όχι μόνο στους αριστερούς, αλλά και σε πολλούς δημιουργικούς πολίτες. Η κυβέρνηση θα φέρει διάταξη στη Βουλή για την κατάργηση του αναχρονιστικού μέτρου του χαρακτηρισμού της διαγωγής".


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Επιστολή Χαρίτση στον Μητσοτάκη για ΛΑΡΚΟ

«Η ιδιωτικοποίηση μιας τέτοιας βαριάς βιομηχανίας, με ιδιαίτερη στρατηγική σημασία για την ελληνική οικονομία, με …