Στις κάλπες οι μηχανικοί 2-3 Απριλίου

Ανοίγουν την Κυριακή οι κάλπες των μελών του Ν.Τ. Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. Αχαΐας, με την εφορευτική επιτροπή να τους ενημερώνει για τα παρακάτω:

"Αγαπητοί Συνάδελφοι-σες

ΕΚΛΟΓΕΣ Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. Αχαΐας, συνεδρίαση η Τοπική Εφορευτική Επιτροπής και αποφάσισε ότι η εκλογές θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. Αχαΐας την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 από ώρα 11:00πμ έως 19:00μμ & Δευτέρα 03 Απριλίου 2017 από ώρα 09:00πμ έως 19:00μμ.
Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη και έχουν τακτοποίηση τις εισφορές των ετών 2014 -2015 & 2016, σύμφωνα με το καταστατικό άρθρο 6 παρ.2.
Οι συνάδελφοι-σες για την ψηφοφορία θα πρέπει να έχουν μαζί τους, την ταυτότητα μέλους ή αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα ή άλλο επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας.
Συμμετέχουμε Μαζικά στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη οργάνων στην Κεντρική Διοικούσα Επιτροπή και στο Νομαρχιακό Τμήμα της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. Αχαΐας."


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πιστόριους: Επαγρύπνηση μετά τα πιθανά σαμποτάζ

Την Τετάρτη σήμανε συναγερμός σε μια γερμανική και μια νατοϊκή βάση κοντά στην Κολωνία για …