Δόθηκε παράταση για τις αιτήσεις των 404 μόνιμων θέσεων

Νεότερη Ενημέρωση 19.00

Ανακοινώθηκε επίσημα από την ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, η αναγκαστική παράταση της προθεσμίας για την προκήρυξη 1Κ/2017, μετά τα προσβλήματα που παρουσιάστηκαν στην σελίδα και οι υποψήφιοι για τις θέσεις αδυνατούσαν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους.

Η ανακοίνωση του ΑΣΕΠ:

«Ανακοινώνεται ότι η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής των υποψηφίων στην Προκήρυξη 1Κ/2017 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 10/3-3-2017 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τετρακοσίων τεσσάρων (404) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Δικαστήρια και Δικαστικές Υπηρεσίες της χώρας), παρατείνεται μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 7 Απριλίου 2017.

Υπενθυμίζεται ότι η συμμετοχή στην εν λόγω διαδικασία ολοκληρώνεται με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠ, μέχρι και τη 10η Απριλίου 2017, ημέρα Δευτέρα».

Αρχική Ενημέρωση 14.59

Εντός των επόμενων ωρών θα ανακοινωθεί παράταση στους διαγωνισμούς που εκπνέουν σήμερα, όπως αυτός για τις 404 θέσεις προσλήψεις τακτικού προσωπικού στα δικαστήρια και τις δικαστικές υπηρεσίες της χώρας μέσω της προκήρυξης 1Κ/2017.

Το παραπάνω αποφάσισε η διοίκηση της ανεξάρτητης αρχής μετά τα προβλήματα στην ιστοσελίδα της και τις καταγγελίες υποψηφίων που έγιναν στην aftodioikisi.gr τα τελευταία 24ωρα.

«Είναι σίγουρο ότι θα δοθεί παράταση άλλα δεν μπορώ να σας πω πόσες ημέρες» ανακοίνωσε σε παρέμβασή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος του ΑΣΕΠ Ηλίας Νικολόπουλος.

Σύμφωνα με τον ίδιο το πρόβλημα δημιουργήθηκε γιατί οι παράμετροι του συστήματος δεν έχουν επικαιροποιηθεί με αποτέλεσμα να αποδεικνύεται ανεπαρκές.

Να σημειωθεί ότι για τις θέσεις στα δικαστήρια έχουν κατατεθεί ως τώρα συνολικά 18.000 αιτήσεις εκ των οποίων 6.000 μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Θυμίζουμε,  ότι η ιστοσελίδα της ανεξάρτητης αρχής εμφάνισε, σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν στην aftodioikisi.gr, προβλήματα στη λειτουργία της τα τελευταία 24ωρα με αποτέλεσμα οι ενδιαφερόμενοι να μην μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις και να υπάρξει εκνευρισμός.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: Η πρώτη φωτιά στον αστικό ιστό της Αθήνας «ανήκει και με τη βούλα» στον πρωθυπουργό

Ο κ. Κασσελάκης επέμεινε: «είδα μόνο τρία αεροπλάνα και, σε ερώτησή μου, μού απάντησαν ότι …