Προσλήψεις ανακοίνωσε το ΤΕΕ

Τεχνική Εταιρία με αντικείμενο τη μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή κτιριακών έργων, αναζητά για μόνιμη απασχόληση με ικανότητα σε σύνθεση, πολύ καλή γνώση autocad, εμπειρία σε ΝΟΚ -έκδοση οικοδομικών αδειών- τακτοποίηση αυθαιρέτων, έναν  αρχιτέκτονα. Γνώση Revit θα εκτιμηθεί.

Αποστολή βιογραφικού και portfolio στο perisfairion@gmail.com στην Κηφισιά,

Ζητείται πτυχιούχος ΑΕΙ Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με γνώση στο πεδίο της αιολικής ενέργειας, των ανεμογεννητριών και των δικτύων για εκπόνηση μελετών και ανάπτυξη λογισμικού. Απαραίτητη η γνώση Autocad, office και της Αγγλικής Γλώσσας. Επιθυμητή η γνώση του λογισμικού WAsP και της Ιταλικής Γλώσσας.

Αποστολή Βιογραφικού στο i.kirizopoulos@gmail.com

Ζητείται Αρχιτέκτων με γνώση 3D φωτορεαλισμού,ευκολία στη σύνθεση, photoshop/illustrator ,τεχνική διαφημιστική εταιρεία, περιοχή Αχαρνές 2102400222, 10:00-14:00.

Αποστολή Βιογραφικού στο biografika192@gmail.com

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΔΜΗΕ: Θετική εξέλιξη για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου

Η τελική απόφαση αναμένεται με την ολοκλήρωση της διαβούλευσης πριν τα τέλη Μαΐου και είναι …