Άμεση αντίδραση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας για απλήρωτους εργαζόμενους(ΦΩΤΟ)

Έκτακτη συνάντηση με τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Χρήστο Νικολάου και την Πρόεδρο της ΚΕΔΔΥ κ. Κοκκίνη, είχαν η πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας Σταυρούλα Παναγοπούλου Νικολάου, η πρόεδρος και η Γεν. Γραμματέας του Σωματείου Βοήθεια στο Σπίτι, Αγγελική Μαντέλου και Κωνσταντίνα Μαγκλάρα αντίσοιχα, μαζί με μέλη του Σωματείου.

Στην σύσκεψη συζητήθηκε το μείζον ζήτημα της άμεσης εξόφλησης των δεδουλευμένων των εργαζομένων στο «Βοήθεια στο Σπίτι», με τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας να δεσμεύεται στους εργαζόμενους ότι πριν το Πάσχα θα καταβληθεί μέρος του οφειλόμενου ποσού και άμεσα θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια από την πλευρά του για εξόφληση των δεδουλευμένων.

Ωστόσο ο κ.Νικολαου, πρότεινε μετά το Πάσχα, να οριστεί συνάντηση  με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας και το Σωματείο, ώστε να συζητηθούν και να αναζητηθούν λύσεις για τη μηνιαία καταβολή των δεδουλευμένων στο «Βοήθεια στο Σπίτι».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνέντευξη Ερντογάν στην Καθημερινή πριν τη συνάντηση με Μητσοτάκη

«Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διασφαλίσουμε ότι η ειρήνη και …