26 ατόμων προσλήψεις από Ελληνικό Ίδρυμα

Ανακοινώνει την πρόσληψη µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου ή σύµβαση µίσθωσης έργου, διάρκειας 1 µήνα, 1 ατόµου για την προβολή της 14ης ∆ιεθνούς Έκθεσης Βιβλίου στη Θεσσαλονίκη και για το συντονισµό της οµάδας εθελοντών / έκτακτου προσωπικού καθώς και την πρόσληψη µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου ή σύµβαση µίσθωσης έργου διάρκειας έως 8 ηµέρες, οµάδας 25 ατόµων για την υποστήριξη της διοργάνωσης.

Σηµειώνεται ότι οι ηµέρες απασχόλησής του κάθε ατόµου θα καθοριστούν µε την υπογραφή της σύµβασής του αλλά δεν θα ξεπεράσουν τις οκτώ (8) ηµέρες κατ’ ανώτατο όριο.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παράνομη λειτουργία συνεργείου αυτοκινήτων σε περιοχή αμιγούς κατοικίας

Ιστορικό Ο Συνήγορος του Πολίτη κλήθηκε να διαμεσολαβήσει κατόπιν αναφοράς περί της σύννομης λειτουργίας ηλεκτρολογείου …