Θέση με πάγια αντιμισθία

Προκηρύσσει την πλήρωση με επιλογή μίας (1) θέσης με σχέση έμμισθης εντολής με πάγια αντιμισθία στο Δήμο του, στην ειδικότητα του "δικηγόρου", ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης.

Η πρόσληψη θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 43 του Ν 4194/2013 όπως αυτές τροποποιήθηκαν από εκείνες της παρ 7 του άρθρου 60 του Ν 4370/2016 (ΦΕΚ 37/7.3.2016 τεύχος Α) και ισχύουν.

1. Αντικείµενο της απασχόλησης του θα είναι η νοµική υποστήριξη του ∆ήµου Αλεξανδρούπολης καθώς και των εκάστοτε Νοµικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και ιδρυμάτων αυτού και ειδικότερα:

  • Η παροχή νοµικών συµβουλών και γνωµοδοτήσεων προς τα όργανα διοίκησης του ∆ήµου, για τη διασφάλιση της νοµιµότητας των διοικητικών πράξεων
  • Η παροχή νοµικών συµβουλών και κατευθύνσεων προς τις υπηρεσίες του ∆ήµου καθώς και τα νοµικά πρόσωπα για την διασφάλιση της νοµιµότητας των δράσεων τους.

Η υποβολή των αιτήσεων, μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά, θα γίνει μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριάντα (30) ημερών από την τελευταία δημοσίευση της παρούσας προκήρυξης στον τοπικό ημερήσιο τύπο. Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι θα μπορούν να απευθύνονται στο Δήμο Αλεξανδρούπολης ( αρμόδια κα Ειρήνη Παπαδοπούλου , τηλ. 2551064161 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:00 έως 14:00, Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, 1ος όροφος, Λ. Δημοκρατίας 306).


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βόλτα με το ποδήλατο έκανε ο Κ. Μητσοτάκης και η Μαρέβα– «Βοηθάει και στη χώνεψη», γράφει

Σε ανάρτησή του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το τραπέζι του Πάσχα αναφέρει πως έκανε …