Διεκδικεί… το αλάθητο του Πάπα, ο Ρώρος!

Πυρ και μανία έγινε η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου με αφορμή το ρεπορτάζ του «Κόσμου» την περασμένη εβδομάδα το οποίο έκανε λόγο για «παραλήρημα» Ρώρου ο οποίος κατηγόρησε δημοσιογράφους πως «τα παίρνουν από την Περιφέρεια» και γι αυτό δήθεν υποστηρίζουν τον αντιπεριφερειάρχη Γρηγόρη Αλεξόπουλο στο ζήτημα των ενδιάμεσων εκπτώσεων. Με νέα επιστολή του ο Εμπορικός Σύλλογος επιμένει στην τακτική του και κατηγορεί εκ νέου δημοσιογράφους.

Γράφει στην επιστολή του:

«Σε άρθρο σας με τίτλο: «Παραλήρημα Ρώρου στα ραδιόφωνα», επιθυμούμε να επισημάνουμε τα εξής:

  1. Το ύφος και οι χαρακτηρισμοί δεν συνάδουν για τον Πρόεδρο του Φορέα μας που έχει αξιοσημείωτη και διαρκή κοινωνική και συνδικαλιστική δράση.
  2. Εντεχνα και παραπλανητικά ο δημοσιογράφος, προσωποποιεί το θέμα και δημιουργεί σκόπιμη σύγχυση στους αναγνώστες με ερωτήματα και θέσεις που δεν ισχύουν για να αποδομήσει τα επιχειρήματά μας.
  3. Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αλεξόπουλος, είτε αποφάσιζε αυτό που εμείς προτείναμε για τις εκπτώσεις , είτε παρέμενε στην απόφαση των πολυκαταστημάτων, όπως και έκανε, δεν προστίθενται ούτε αφαιρούνται Κυριακές. Οκτώ ήταν οκτώ θα παρέμεναν , με οποιαδήποτε απόφαση.
  4. Η θέση μας για τις Κυριακές είναι ξεκάθαρη. Δύο έως τρεις Κυριακές με συνταγματικά κατοχυρωμένη την αργία.
  5. Το διακύβευμα είναι ποιος θα αποφασίζει για τις εκπτώσεις : οι εμπορικοί – επαγγελματικοί σύλλογοι, όπως ο νόμος ορίζει ή το εργατικό κέντρο; Δεν θα εκχωρήσουμε τα δικαιώματά μας επειδή το θέλει ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αλεξόπουλος και οι «πρόθυμοι» , για να συγκαλύψουν με την στάση τους τη θέση υπέρ των πολυκαταστημάτων.
  6. Για πρώτη φορά προβάλλεται τόσο έντονα, η διαφορετική άποψη της ισχνής μειοψηφίας του 1% του συνδικαλιστικού κινήματος, από την συντριπτική πλειοψηφούσα άποψη του 99%. Οι Φορείς κατέθεσαν το κοινό αίτημα στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Αλεξόπουλο αντιπροσωπεύουν το 99% των εμπόρων – επαγγελματιών και εκπροσωπούν περίπου 13.500 συναδέλφους εγγεγραμμένους στον Νομό Αχαΐας.
  7. Τέλος, είναι προφανές ότι τα τριτοβάθμια όργανά μας, η ΕΣΕΕ και η ΓΣΕΒΕΕ, οι Ομοσπονδίες μας , ΟΕΒΕΣΝΑ και ΟΕΣΠ και ΝΔΕ και οι Εμπορικοί Σύλλογοι , Πάτρας , Αιγίου, Ακράτας, Δύμης αλλά και οι κλαδικοί σύλλογοι που προσυπογράφουν το κοινό αίτημα στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Αλεξόπουλο , δεν ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ και ούτε έχουν επικεφαλής τον κ.Ρώρο.

Την επιστολή κοινοποίησαν και στον Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων ο οποίος όμως απάντησε:

«Σας ευχαριστούμε για την κοινοποίηση του περιεχομένου της απάντησής σας προς την εφημερίδα "ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ", αλλά δεν αντιλαμβανόμαστε την σκοπιμότητα.

Με την ευκαιρία πάντως...την Κυριακή των Βαΐων τα μέλη του ΔΣ του ΕΕΣΠ θα τηρήσουν το "ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ" ή...θα ανοίξουν τα καταστήματα τους τηρώντας το πατροπαράδοτο "ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ";

Χωρίς εμπάθεια,

Αναστασία Παπαθανασοπούλου

Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Δημοσίων ΣχέσεωνΣυλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων "Η ΕΝΩΣΗ"»!

Αντιδράσεις

Θα πρέπει να σημειωθεί πως το ρεπορτάζ του Κόσμου στηρίχθηκε στις αντιδράσεις που υπήρξαν! Εναντίον του Εμπορικού Συλλόγου. Από τον Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων, Εμπόρων του ιστορικού Κέντρου, τον Σύλλογο των Βιβλιοπωλών αλλά και εμπόρους – μέλη του Συλλόγου. Αλήθεια τι άλλο πρέπει να αναφέρουμε για να πεισθεί ο κ. Ρώρος πως… δεν έχει το αλάθητο του Πάπα; Επίσης για το γεγονός ότι η διενέργεια εκπτώσεων 1/3 – 15/3 και 1/9 – 15/9 που προτείνει ο κ. Ρώρος αποτελεί συνέχεια των εκπτώσεων του χειμώνα και του καλοκαιριού… δεν απαντήθηκε! Ο κ. Ρώρος… πέταξε το μπαλάκι εκτός γηπέδου. Κατά την συνήθη τακτική του.

Για να αποδείξει ο κ. Ρώρος πως… αντέδρασε και επί ΣΥΡΙΖΑ (μια και ήταν υποψήφιος βουλευτής με το κυβερνών κόμμα) μας έστειλε αυτή την φωτογραφία! Τρεις και ο κούκος, πριν τις 9 το πρωί για… είκοσι λεπτά, μπροστά από το ΤΕΒΕ! Σιγά τα ωά (που λέει και ο λαός)! Και ποιος δεν θυμάται τον κ. Ρώρο με την ντουντούκα… κάθε Κυριακή στην Αγίου Νικολάου! Τότε όχι απλά ήταν κατά του ανοίγματος τις Κυριακές αλλά έδινε μάχες … κάθε λεπτό! Σήμερα… μούγκα στην στρούγκα της Κορίνθου και της Πλ. Γεωργίου!


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας: Από το «ωσαννά» όλο το καλοκαίρι, περάσαμε ξαφνικά, μέσα σε 40 ώρες, «στο άρον- άρον σταύρωσον»

Έχω τεράστια εμπιστοσύνη στον αρχηγό, τον υπαρχηγό, τον επιτελάρχη, τους αξιωματικούς, τους πυροσβέστες, τους δασοκομάντος, …