Η απόλυτη «προδοσία» του «ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ»

Για την μαύρη ημέρα στο εμπόριο, κάνει λόγο η παράταξη «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ» του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας, στην επιστολή της προς ΓΣΕΕ, ΟΙΥΕ, ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ, συμμετέχοντας στις σημερνές κινητοποιήσεις κατά του ανοίγματος της αγοράς που αποφάσισε ο εμπορικός Σύλλογος Πάτρας, πετώντας στα σκουπίδια τον παλιό κοινό αγώνα εμπόρων και εμπορουπαλλήλων, μιας και επέλεξε το συμφέρον και την στήριξη των κυβερνητικών αποφάσεων με τις οποίες συστρατεύτηκε!!!!

Αναλυτικά η επιστολή:

«Μια μαυρη μερα στην ιστορια του συλλογου εμπορουπαλληλων πατρας ,ενας ιστορικος συλλογος που εδινε παντα μαχες σημερα “προδοθηκε” απο το ιδιο του το προεδρειο Σημερα ολοι οι εμπορουπαλληλοι “προδοθηκαν “ σε ενα μειζον ζητημα για τον συλλογο μας.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, το προεδρειο οχι μονο δεν εκανε καμια κινητοποιηση ,προδιδοντας τις προσδοκιες ολων των εμπορουπαλληλων, αλλα δεν ειχε την “τσιπα” να βγαλει μια ανακοινωση, να κανει ενα διοικητικο συμβουλιο ,ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ .

Θελοντας η κ. ΓΙΩΤΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ και η παραταξη της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΟΡΥΠΑΛΛΗΛΩΝ η οποια εχει το προεδρειο να μην ενοχλησει τους φιλους τους στον εμπορικο συλλογο πατρας και τον ιστορικο συλλογο του κεντρου , προσδοκωντας στη βοηθεια τους στις επερχομενες εκλογες του συλλογου μας προτιμησε να μας “προδωσει” παρα να κρατησει εστω τα προσχηματα Λυπουμαστε παρα πολυ για λογαριασμο τους.

Ακολουθωντας το ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ την κυριακη του εμπορικου συλλογου (οπου μελη της διοικησης του ειχαν ανοικτα τα καταστηματα τους )και το ΑΝΟΙΚΤΑ τις κυριακες του ιστορικου συλλογου του κεντρου. Η “ΤΡΟΙΚΑ” συμπληρωνεται με το προεδρειο του συλλογου εμπορουπαλληλων.

Ενα καλοστημενο παιχνιδι εχει στηθει στις πλατες των εμπορουπαλληλων και των μικρομεσαιων επιχειρησεων οπου με την ανοχη του εμπορικου συλλογου και του προεδρειου του συλλογου μας τελικα ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ και τις 7 κυριακες αλλα κι τις 52.

Ενα καλοστημενο παιχνιδι που θα εχει θυματα τις χιλιαδες επιχειρησεις που δε θα αντεξουν τον ανταγωνισμο και τους χιλιαδες συναδελφους μας που θα μεινουν στον δρομο.

Δυστυχως μειναμε μοναχοι , αλλα θα συνεχισουμε εστω και μονοι, και τους λεμε το εξης "ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΥΔΕΙΣ".

Οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, θα συμμετεχουν στις κινητοποιησεις του εργατικου κεντρου πατρας και του συλλογου ιδιωτικων υπαλληλων και θα παλεψουμε με ολες τις δυναμεις μας

ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ. Μαύρος (ΔΕΗ): Αναγκαίες οι επενδύσεις σε ΑΠΕ για την ενεργειακή ασφάλεια

Συνομιλώντας με τον Daniel Franklin, executive editor του Economist, ο κ. Μαύρος αναφέρθηκε στα θέματα …