Προσλαµβάνει Δήμος 5μηνίτες µε σύµβαση εργασίας

Ανακοινώνεται η πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά 30 υδρονοµέων άρδευσης για την αρδευτική περίοδο 2017, ανά Αρδευτικό ∆ίκτυο.

ΑΡ∆ΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟ∆ΟΣ

Το ∆ηµοτικό Συµβούλιο µε την αριθµ.23/2017 απόφασή του καθόρισε την αρδευτική περίοδο από 01-05-2017 έως 30-09-2017.

ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΚΛΟΓΗΣ Υ∆ΡΟΝΟΜΕΩΝ

Για να εκλεγεί κάποιος υδρονοµέας πρέπει: α. Να έχει την Ελληνική ιθαγένεια. β. Να έχει συµπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του και να µη υπερβαίνει το 60ο . γ. Να γνωρίζει ανάγνωση και γραφή.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ∆ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόµενοι θα πρέπει να υποβάλλουν στο ∆ήµο Βιάννου τα παρακάτω δικαιολογητικά: 1. Φωτ/φο αστυνοµικής ταυτότητας. 2. Αίτηση (χορηγείται από την υπηρεσία µας). 3. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης 4. Πιστοποιητικό Γέννησης 5. Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου (θα αναζητηθεί αυτεπάγγελτα από την υπηρεσία µας). 6. Απολυτήριο ∆ηµοτικού Σχολείου ή Υπεύθυνη ∆ήλωση των υποψηφίων στην οποία θα δηλώνουν ότι γνωρίζουν ανάγνωση και γραφή 7. Βεβαίωση ΑΜΚΑ 8. Αντίγραφο Λογαριασµού Τραπέζης 9. Υπεύθυνη ∆ήλωση του Ν.1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυµα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα. 10. ∆ηµοτική Ενηµερότητα

∆ΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ

Ολόκληρη η ανακοίνωση θα αναρτηθεί στο χώρο των ανακοινώσεων του δηµοτικού καταστήµατος, του Κ.Ε.Π. καθώς και στην ιστοσελίδα του ∆ήµου.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ηµέρες (υπολογιζόµενες ηµερολογιακά) και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της ανάρτησής της στο κατάστηµα της υπηρεσίας µας, δηλαδή από 05-04-2017 έως και 14-04-2017.

ΕΚΛΟΓΗ Υ∆ΡΟΝΟΜΕΩΝ ΑΡ∆ΕΥΣΗΣ

Οι Υδρονοµείς Άρδευσης θα επιλεγούν από το ∆ηµοτικό Συµβούλιο αµέσως µετά το πέρας της προθεσµίας υποβολής των αιτήσεων των ενδιαφεροµένων.

ΠΡΟΣΛΗΨΗ Υ∆ΡΟΝΟΜΕΩΝ ΑΡ∆ΕΥΣΗΣ

Ο ∆ήµος Βιάννου προσλαµβάνει τους υδρονοµείς άρδευσης µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου µε πλήρη απασχόληση µετά την επιλογή τους από το ∆ηµοτικό Συµβούλιο. Η διάρκεια της σύµβασης ορίζεται σε πέντε (5) µήνες, µε ηµεροµηνία έναρξης την 01-05-2017 και ηµεροµηνία λήξης την 30-09-2017.

Οι επί µέρους όροι εργασίας θα καθορισθούν µε την υπογραφή της σχετικής σύµβασης εργασίας. Οι ενδιαφερόµενοι θα ενηµερώνονται για τα καθήκοντα τους από το Γραφείο Προσωπικού µε την υποβολή της αίτησης τους. Προσληφθέντες οι οποίοι αποχωρούν πριν από τη λήξη της σύµβασής τους, αντικαθίστανται µε άλλους που θα εκλεγούν από το ∆ηµοτικό Συµβούλιο και απασχολούνται για το υπολειπόµενο, κατά περίπτωση, χρονικό διάστηµα και µέχρι τη λήξη της αρδευτικής περιόδου.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φωτιά τώρα στην Καμηλόβρυση Λαμίας

Φωτιά τώρα, απόγευμα Κυριακής 30.6.2024, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Καμηλόβρυση Λαμίας   Επιχειρούν 28 …