Επανεξελέγη με ποσοστό 66%

Επανεξελέγη στη θέση του προέδρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, για δεύτερη συνεχόμενη θητεία, από την πρώτη κιόλας ψηφοφορία, ο Γιώργος Στασινός με 109 ψήφους υπέρ, έναντι 48 ψήφους του Πολυχρόνη Ακριτίδη(πρώην γενικού γραμματέα της ΔΕ/ΤΕΕ), σε σύνολο 165 μελών της αντιπροσωπείας που συμμετείχαν στη ψηφοφορία.

Στην πρώτη δήλωσή του μετά την επανεκλογή του, τόνισε:

«Έχουμε μπροστά μας τρία πολύ δύσκολα χρόνια για το επάγγελμά μας. Για ένα μπορώ να είμαι σίγουρος: θα επιβιώσουμε. Γιατί οι μηχανικοί είμαστε πραγματικοί μαχητές στην καθημερινότητα, και ξέρουμε να κάνουμε με συνέπεια, σκληρή δουλειά, αποτελεσματικότητα και επιτυχία, αυτά που θα έπρεπε να κάνουν κάθε είδους διάσημοι σε αυτή τη χώρα. Και μαζί με τους μηχανικούς θα επιβιώσει και θα κερδίσει και η χώρα. Γιατί οι μηχανικοί και η ανάπτυξη της χώρας είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένοι.»


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σεισμός βορειοδυτικά της Ολύμπου Καρπάθου Δωδεκανήσων

Σεισμός στα Δωδεκάνησα μεγέθους 3.8 Ρίχτερ με επίκεντρο βορειοδυτικά της Ολύμπου Καρπάθου Δωδεκανήσων   Γεωδυναμικό …