Η μήνυση της ΟΣΥΠΑ στον Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Πολιτικής Αεροπορίας προχώρησε σε μήνυση στον Εισαγγελέα Ποινικής Διώξεως για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια, το πρωί της Μ.Δευτέρας, όπως αναλυτικά περιγράφει στην ακόλουθη ανακοίνωση της:

"Η ΟΣΥΠΑ στα πλαίσια του διαχρονικού αγώνα της για τη προστασία:

  • α) του εθνικού, οικονομικού και κοινωνικού ρόλου των αεροδρομίων,
  • β) της δημόσιας περιουσίας των κρατικών αεροδρομίων,
  • γ) την αξιοπρέπεια της Υπηρεσίας μας
  • δ) τα εργασιακά δικαιώματα  των συναδέλφων μας, προχώρησε στις 10.30 το πρωί σήμερα σε μήνυση στον Εισαγγελέα Ποινικής Διώξεως (σχολή Ευελπίδων), κατά παντός υπευθύνου.

Η εν λόγω μήνυση σκοπό έχει να καταδείξει, με αδιάσειστα στοιχεία  την αποικιοκρατική μορφή της συμφωνίας «ξεπουλήματος» των 14 κρατικών αεροδρομίων και να βοηθήσει τη Δικαιοσύνη να βρει τους ενόχους αυτού του εγχειρήματος, που εξυπηρετεί ξένα και μόνο συμφέροντα, υποδουλώνοντας τη χώρα και υποθηκεύοντας το μέλλον του τουρισμού.

Καλούμε τα μέσα μαζικής ενημέρωση να επιτελέσουν τον ρόλο τους σαν τέταρτη εξουσία και να ενημερώσουν τον ελληνικό λαό για τα παιχνίδια που παίζονται στη πλάτη του και εν αγνοία του.

Η ΟΣΥΠΑ σύντομα θα δώσει συνέντευξη τύπου, όπου εκτενώς θα ενημερώσει τα ΜΜΕ  για το όλο θέμα της πολυδιαφημισμένης επένδυσης , που εμείς με στοιχεία χαρακτηρίζουμε «φούσκα»...."


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας: Από το «ωσαννά» όλο το καλοκαίρι, περάσαμε ξαφνικά, μέσα σε 40 ώρες, «στο άρον- άρον σταύρωσον»

Έχω τεράστια εμπιστοσύνη στον αρχηγό, τον υπαρχηγό, τον επιτελάρχη, τους αξιωματικούς, τους πυροσβέστες, τους δασοκομάντος, …