Προσωπικό για άμεση απασχόληση

Προσωπικό για την περαιτέρω στελέχωσή της, αναζητά εταιρεία που κατέχει ηγετική θέση στην εμπορία υλικών συναρμολόγησης και στερέωσης για επαγγελματική χρήση.

Η εταιρία "Würth Hellas", προσφέρει μια γκάμα προϊόντων με περισσότερα από 125.000 προϊόντα υψηλής ποιότητας: οι σύμβουλοι πωλήσεων της Würth προμηθεύουν τους πελάτες του βιοτεχνικού και βιομηχανικού κλάδου με βίδες, εξαρτήματα κοχλίωσης, βύσματα, χημικά-τεχνικά προϊόντα, εξαρτήματα επίπλων και κατασκευών, εργαλεία, συστήματα λήψης και αποθήκευσης και εξοπλισμό προστασίας στην εργασία.

Ταυτόχρονα η Würth Hellas επεκτείνει συνεχώς το δίκτυο καταστημάτων της σε ολόκληρη την Ελλάδα. Καθοριστικοί παράγοντες για την εταιρία είναι η αξιοπιστία, η ταχύτητα και η προσήλωση στις ανάγκες του πελάτη.

ΕΔΩ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ-ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ-ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στ. Κασσελάκης: Ο πρωθυπουργός ακόμη και ανήμερα της Παναγίας εργαλειοποιεί τα πάντα

«Ποιο είναι το "πολύ" για τον πρωθυπουργό;» ρωτά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «Την ημέρα που …