Ατομική θέση εργασίας

Ανακοινώνει την πρόσληψη με μετάταξη Μονίμου Υπαλλήλου, από Υπουργεία, Ν.Π.Δ.Δ. ή άλλες Δημόσιες Υπηρεσίες, ενός (1) ατόμου, το Ν.Π.Δ.Δ. «Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών», που εδρεύει στην Αθήνα της Περιφέρειας Αττικής, με την 174/7/22-03-2017 Απόφαση της Διοικητικής Επιτροπής, ως "1ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού".

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι Μόνιμοι Υπάλληλοι Υπουργείων ή άλλων Δ.Υ. ή Ν.Π.Δ.Δ., οι οποίοι έχουν συμπληρώσει πενταετή τουλάχιστον υπηρεσία από το διορισμό τους ή από προηγούμενη μετάταξη με αυτές τις διατάξειςή άλλες ειδικές διατάξεις, με εξαίρεση τις διατάξεις που προβλέπουν μετάταξη σε παραμεθόριες περιοχές ή αμοιβαία μετάταξη Υπαλλήλων.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής:

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους (η Αίτηση υποψηφιότητας επισυνάπτεται στην παρούσα) με τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, είτε ταχυδρομικώς επί αποδείξει με την ένδειξη: «Αίτηση συμμετοχής στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1354/2017 Ανακοίνωση – Πρόσκληση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας», στην ταχ. διεύθυνση:

  • Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας, Ακαδημίας 18, Τ.Κ. 106 71, Αθήνα.

Πληροφορίες στα τηλ.: 210 3680720, 210 3680724 (Τμήμα Διοικητικού).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Έως και 18-04-2017.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ για το Μάτι

«Αμετανόητοι, προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο για τον Ποινικό Κώδικα και παίζουν πολιτικά παιχνίδια …