ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΑΣ: Επιτίθεται στους "αντιπάλους" του...με πληρωμένες διαφημίσεις!

Ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πάτρας, αφού πρώτα μέλη του κατήγγειλαν όλα (μα όλα) τα τοπικά ΜΜΕ, ότι τάχα "πληρώνονται" από τον Αντιπεριφερειάρχη για να επιτίθενται στον πρόεδρό του, τώρα καταφεύγει σε "ΧΟΡΗΓΟΥΝΕΝΕΣ" διαφημίσεις στα social media, προκειμένου να κάνει γνωστές τις ανακοινώσεις του σε βάρος όλων όσοι θεωρούνται "αντίπαλοί" του...
Συγκεκριμένα, όπως βλέπετε στην φώτο που δημοσιεύει πρώτο το ERGASIANEWS, έβαλαν χορηγούμενη διαφήμιση για την (ομολογουμενως υβριστική) ανακοίνωση του ΕΕΣΠ, σε βάρος του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, του Εργατικού Κέντρου, του Συλλόγου Αργυροχρυσοχόων και του Αντιπεριφερειάρχη. Είναι πάντως γεγονός ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα, η Διοίκηση του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πάτρας, κατηγορείται από πολλούς ότι ακολουθεί μια ολισθηρή και άδικη για την ιστορία του θεσμού στρατηγική.
Μια στρατηγική, που όπως ισχυρίζονται έμπειροι παράγοντες του εμπορικού κόσμου της Πάτρας, είναι υποταγμένη στις προσωπικές (πολιτικές) επιδιώξεις του Προέδρου και Υποψήφιου Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ρώρου.
Μια στρατηγική που κατασκευάζει διαρκώς "εχθρούς", αντί να ρίχνει γέφυρες και να χτίζει συμμαχίες με τους υπόλοιπους κοινωνικούς φορείς. Από την άλλη, φαίνεται ότι όλες αυτές οι ανούσιες "κόντρες" δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα στα μέλη του ΕΕΣΠ, τα οποία ήδη δείχνουν να ενοχλούνται από την κατάσταση, εκφράζοντας με έντονο τρόπο την δυσαρέσκεια τους, όπου βρεθούν κι όπου σταθούν.

Οι πληροφορίες του ERGASIANEWS θέλουν ήδη να έχει τεθεί ζήτημα ακόμα και εντός της παράταξης του κ. Ρώρου, με εκλεγμένα στον ΕΕΣΠ μέλη και συνυποψήφιούς του να παίρνουν αποστάσεις από την στρατηγική του. Εμείς ως ERGASIANEWS μόνο μια ερώτηση έχουμε να κάνουμε: "Την χορηγούμενη διαφήμιση για την ανακοίνωση σε βάρος του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, του Εργατικού Κέντρου, του Συλλόγου Αργυροχρυσοχόων και του Αντιπεριφερειάρχη, την χρεώνουν στα κονδύλια....του "Open Mall" ή στον απλό έμπορο;;;;


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σκέρτσος: Η Ελλάδα είναι η 8η φθηνότερη χώρα στην ΕΕ

 «Η Ελλάδα παραμένει μια σχετικά φθηνή χώρα σε σχέση με τα άλλα μέλη της ΕΕ», …