Θέσεις 10 υπαλλήλων

Για την κάλυψη αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών της Κεντρικής Υπηρεσίας και των Περιφερειακών Διευθύνσεών του, ο Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων, που εδρεύει στην Αθήνα της Περιφέρειας Αττικής, ανακοινώνει την πρόσληψη με μετατάξεις ή μεταφορές προσωπικού συνολικά δέκα (10) ατόμων-Υπαλλήλων από Υπουργεία, Ν.Π.Δ.Δ., Α.Δ., Ανεξάρτητες Διοικητικές Αρχές ή άλλες Δ.Υ.

Θέσεις:

  • 6ΠΕ Πληροφορικής, Κ.Υ. Ο.Γ.Α. (ΑΘΗΝΑ)
  • 2ΤΕ Πληροφορικής, Κ.Υ. Ο.Γ.Α. (ΑΘΗΝΑ)
  • 1ΤΕ Πληροφορικής, Π.Δ. Ο.Γ.Α. Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)
  • 1ΤΕ Πληροφορικής, Π.Δ. Ο.Γ.Α. Δ. ΕΛΛΑΔΑΣ (ΠΑΤΡΑ).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι Μόνιμοι και οι Ι.Δ.Α.Χ. Υπάλληλοι Υπουργείων ή Ν.Π.Δ.Δ. και Δ.Υ., οι οποίοι έχουν συμπληρώσει 5ετή τουλάχιστον υπηρεσία από το διορισμό τους ή από προηγούμενη μετάταξη.

Επισημαίνεται ότι στο πεδίο εφαρμογής της παραπάνω διάταξης δεν εμπίπτουν οι Υπάλληλοι των Δήμων, των Περιφερειών, των Δημοτικών και Κοινοτικών Επιχειρήσεων, του Ε.Σ.Υ., οι Δικαστικοί Υπάλληλοι, οι Εκπαιδευτικοί οι Υπάλληλοι Ι.Δ.Ο.Χ., οι Υπάλληλοι Κρατικών Ν.Π.Ι.Δ./Δ.Ε.Κ.Ο/Κρατικών Εταιριών και γενικά Υπαλλήλων που δεν υπάγονται στον Υπαλληλικό Κώδικα (Ν.3528/2007).

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση υποψηφιότητας για μετάταξη (συνημμένο έντυπο) με τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε από εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, είτε ταχυδρομικά επί αποδείξει, στη διεύθυνση:

Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων (Ο.Γ.Α.), Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργάνωσης, Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Εκπαίδευσης, Πατησίων 30, Τ.Κ. 101 70, Αθήνα.

Πληροφορίες στα τηλ.: 213 1519240-217.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Έως και 28-04-2017


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κουτσούμπας: Η ενίσχυση του ΚΚΕ είναι το αισιόδοξο μήνυμα της κάλπης

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα  «Παρακολουθούμε τις αναγνώσεις του αποτελέσματος …