Εθνικό Κέντρο κάνει προσλήψεις

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών» της Γ. Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας, για να καλύψει τις αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες των οργανικών μονάδων του, ανακοινώνει την πρόσληψη με μετάταξη συνολικά έντεκα (11) ατόμων – Υπαλλήλων Μονίμων ή ΙΔΑΧ από Υπουργεία, Ν.Π.Δ.Δ., Α.Δ., Α.Α., Κρατικά Ν.Π.Ι.Δ. και Δ.Ε.Κ.Ο. μη εισηγμένες στο Χρηματιστήριο και στις οποίες το Δημόσιο κατέχει την πλειοψηφία του μετοχικού τους κεφαλαίου.

Εδρεύει στην Αθήνα της Περιφέρειας Αττικής.

Θέσεις:

  • 3ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού
  • 2ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού(Οικονομικής Κατεύθυνσης)
  • 1ΠΕ Στατιστικών
  • 3ΤΕ Διοικητικού-Λογιστικού
  • 1ΤΕ Μηχανικών Η/Υ
  • 1ΤΕ Προγραμματιστών Η/Υ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:

1) Οι Μόνιμοι Υπάλληλοι Υπουργείων ή άλλων Δ.Υ. , με εξαίρεση οι Υπάλληλοι των Ο.Τ.Α., οι Δικαστικοί Υπάλληλοι, οι ΙΔΟΧ Υπάλληλοι Υπουργείων, Δ.Υ. ή Ν.Π.Δ.Δ. και γενικώς αυτοί που δεν υπάγονται στον Υ.Κ.

2) Οι Υπάλληλοι ΙΔΑΧ

3) Οι Υπάλληλοι Κρατικών Ν.Π.Ι.Δ. και Δ.Ε.Κ.Ο. μη εισηγμένες στο Χρηματιστήριο και που σε αυτές το Δημόσιο κατέχει την πλειοψηφία του μετοχικού τους κεφαλαίου.

Επισημαίνεται ότι δεν επιτρέπεται μετάταξη Υπαλλήλου πριν την παρέλευση 5ετίας από το διορισμό του ή από προηγούμενη μετάταξη.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση υποψηφιότητας για μετάταξη με πλήρη στοιχεία (συνημμένο υπόδειγμα) με τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε ταχυδρομικά επί αποδείξει στη διεύθυνση:

Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών, Διεύθυνση Διοικητικού, Τμήμα Προσωπικού, Κρατίνου 9 και Αθηνάς, Τ.Κ. 105 52, Αθήνα, με την ένδειξη στο φάκελο: «Αίτηση συμμετοχής στην πρόσκληση του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών για μετάταξη».

Πληροφορίες στα τηλ.: 210 7491675 (κ. Α. Δανέλη) και 210 7491678 (κ. Ειρ. Κοσμά).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Έως και 18-04-2017.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στη Σέριφο τη Δευτέρα του Πάσχα ο Νίκος Ανδρουλάκης

Την Τρίτη 7 Μαΐου 2024 στις 11:00 θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Σερίφου, Κωνσταντίνο Ρεβίνθη …