Απλησίαστα τα διόδια της Πατρών-Κορίνθου: Από 6.5 στα 11.5 ευρώ!

Στα 11,5 ευρώ θα φθάσουν σταδιακά τα διόδια στην Πατρών-Αθηνών, απόφαση που έχει ήδη ληφθεί, κανείς όμως δεν γνωρίζει πότε θα γίνει η συγκεκριμένη αναπροσαρμογή.

Ουσιαστικά πρόκειται για διπλασιασμό του κόστους των διοδίων, κάτι που κατά τους υπεύθυνους της «Ολυμπίας Οδού» προβλέπεται από τις συμβάσεις που έχουν υπογραφεί.

Κατά τους υπεύθυνους της εταιρείας ο δρόμος έχει ήδη ολοκληρωθεί, διαθέτεις τις προδιαγραφές που έχουν καθοριστεί, δηλαδή δύο λωρίδες κυκλοφορίας ανά διαδρομή, αλλά η αναπροσαρμογή θα γίνει σταδιακά και σε βάθος χρόνου.

Το πότε ακόμη δεν έχει αποφασιστεί και για μερικές ημέρες, οι οδηγοί θα πληρώνουν διόδια από Πάτρα για Αθήνα, ύψους 6,5 ευρώ.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

S&P Global PMI: Εντονη βελτίωση της απόδοσης του ελληνικού μεταποιητικού τομέα

Τα προβλήματα στις αλυσίδες εφοδιασμού ωθούν το κόστος εισροών σε υψηλότερα επίπεδα   …