Έως σήμερα οι αιτήσεις για 14 προσλήψεις

Για την κάλυψη των αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών της Δ/νσης Τεχνικού Ελέγχου και των Οικονομικών Υπηρεσιών της Δ/νσης Εσωτερικών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου, που εδρεύει στον Πειραιά της Π.Ε. Πειραιώς, της Περιφέρειας Αττικής, ανακοινώνει την πρόσληψη με μετάταξη προσωπικού, συνολικά δεκατεσσάρων (14) ατόμων – Υπαλλήλων από Υπουργεία, Α.Δ., Ν.Π.Δ.Δ. ή άλλες Δ.Υ., καθώς και Υπαλλήλων Κρατικών Ν.Π.Ι.Δ. και Δ.Ε.Κ.Ο., μη εισηγμένων στο Χρηματιστήριο, την πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου των οποίων κατέχει το Δημόσιο και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα, ως εξής:

Α)Διεύθυνση Εσωτερικών

  • 3 ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, (Πτυχιούχοι Οικονομικής Κατεύθυνσης κατά προτίμηση με 2ετή εμπειρία σε οικονομικό αντικείμενο)
  • 1 ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, (Πτυχιούχος Νομικής)
  • 3 ΤΕ Διοικητικού-Λογιστικού, (Πτυχιούχοι Οικονομικής/Λογιστικής κατεύθυνσης κατά προτίμηση με 2ετή εμπειρία σε οικονομικό αντικείμενο)
  • 1 ΠΕ ή ΤΕ Πληροφορικής
  • 3 ΔΕ Διοικητικών-Γραμματέων, (Κατά προτίμηση με εμπειρία σε χρήση Ηλεκτρονικού Πρωτοκόλλου)

Β)Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου

  • 1 ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, (Κατά προτίμηση με εμπειρία γενικά σε Δημόσια Έργα)
  • 1 ΠΕ ή ΤΕ Πολιτικών Μηχανικών,(Κατά προτίμηση με εμπειρία γενικά σε Δημόσια Έργα ή με εμπειρία σε έλεγχο υλικών/ποιότητας σκυροδέματος)
  • 1 ΠΕ ή ΤΕ Τοπογράφων Μηχανικών,(Κατά προτίμηση με εμπειρία γενικά σε Δημόσια Έργα).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:

α) Όλοι οι Μόνιμοι και οι Ι.Δ.Α.Χ. Υπάλληλοι Υπουργείων ή άλλων Δ.Υ. ή Ν.Π.Δ.Δ., οι οποίοι έχουν συμπληρώσει πενταετή τουλάχιστον υπηρεσία από το διορισμό τους ή από προηγούμενη μετάταξη με τις διατάξεις του άρθρου 71 του Ν. 3528/07 ή άλλες ειδικές διατάξεις, με εξαίρεση τις διατάξεις που προβλέπουν τη μετάταξη σε παραμεθόριες περιοχές ή αμοιβαία μετάταξη υπαλλήλων.

Επισημαίνεται ότι στο πεδίο εφαρμογής της παραπάνω διάταξης δεν εμπίπτουν οι Υπάλληλοι των Ο.Τ.Α., οι Δικαστικοί Υπάλληλοι, οι Υπάλληλοι Ι.Δ.Ο.Χ. Υπουργείων,

Δ.Υ. ή Ν.Π.Δ.Δ. και γενικώς οι υπάλληλοι που δεν υπάγονται στον Υπαλληλικό Κώδικα (Ν.3528/07).

β) Οι Υπάλληλοι Ι.Δ.Α.Χ. Κρατικών Ν.Π.Ι.Δ. και ΔΕΚΟ, οι οποίες δεν είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο και στις οποίες το Δημόσιο κατέχει την πλειοψηφία του μετοχικού

τους κεφαλαίου, εφόσον έχουν συμπληρώσει πενταετή τουλάχιστον υπηρεσία, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 6 του Ν. 3613/2007 (ΦΕΚ 263/Α) και των άρθρων 10 και 19 του Ν.3801/2009 (ΦΕΚ 163/Α).

Επισημαίνεται ότι, οι Δημοτικές Επιχειρήσεις σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 1892/90 δεν ανήκουν στο Δημόσιο Τομέα και συνεπώς, οι υπάλληλοί τους δεν εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 6 τουΝ.3613/2007 (ΦΕΚ 263/Α).

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση υποψηφιότητας (σύμφωνα με το συνημμένο στην παρούσα ανακοίνωση, υπόδειγμα) με τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, στην ταχ. διεύθυνση:

Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου, Διεύθυνση Εσωτερικών, Τμήμα Προσωπικού, Ακτή Μιαούλη και Μπότσαρη 2-8, Τ.Κ. 185 38, Πειραιάς.

Πληροφορίες στο τηλ.: 213 2026822.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Έως και 18-04-2017.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Youth Pass: Πότε θα καταβληθεί και αναλυτικά που θα αξιοποιηθεί

Κατά τον πρώτο χρόνο εφαρμογής του προγράμματος, έως το τέλος του 2023, περίπου 140.000 νέοι …