Βάλτε καλοκαιρινά.....Έρχονται 30άρια!

Για 30άρια, προς το τέλος της εβδομάδας, προειδοποιεί ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, που σημαίνει ότι μάλλον πρέπει πια να αποθηκεύσουμε τα μπουφάν μας.....

Στην ανάρτησή του στο facebook, σημειώνει:

"Προσεχώς άρωμα καλοκαιριού με.... 28 -29 βαθμούς Κελσίου μέγιστες τιμές στις περισσότερες πεδινές ηπειρωτικές περιοχές και πιο συγκεκριμένα κυρίως την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή!

Στις παράκτιες όμως και νησιωτικές περιοχές υπολογίστε 4-5 βαθμούς χαμηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες.

Οι άνεμοι μέχρι την Παρασκευή δεν πρόκειται να ξεπεράσουν τα 4-5 μποφόρ στα πελάγη, ενώ όσον αφορά στην προοπτική βροχών για τις περιοχές που τις έχουν άμεση ανάγκη, αυτή υπάρχει προς το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και την Πρωτομαγιά κυρίως στα δυτικά κεντρικά και βόρεια όπου και η θερμοκρασία θα πρέπει να σημειώσει μικρή πτώση!


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τέμπη: Προανακριτική ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Για τους Χρήστο Τριαντόπουλο, Μιχάλη Παπαδόπουλο, Θάνο Πλεύρη και Ζωή Ράπτη σχετικά με το "μπάζωμα …