Δημοτικές προσλήψεις για Έλληνες

Ύστερα από την αριθ. 34/2017 απόφαση του Δημοτικού του Συμβουλίου, «Ορισμός αρδευτικής περιόδου, καθορισμού αριθμού θέσεων, πρόσληψης υδρονομέων, και αμοιβής αυτών στο Δήμο Ορχομενού για το 2017» και το υπ΄αριθμ 2158/58055(25-4-2017) έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Ορχομενού, ανακοινώνει την πρόσληψη υδρονομέων κατά την αρδευτική περίοδο 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι για να διορισθούν ως υδρονομείς, πρέπει να έχουν την Ελληνική Ιθαγένεια και να είναι ηλικίας από 18 έως 60 ετών.

Δικαιολογητικά:

  • Αίτηση
  • Υπεύθυνη Δήλωση ότι γνωρίζουν ανάγνωση και γραφή.
  • Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας
  • Φωτ/φο αστυνομικής ταυτότητας.

Πιστοποιητικό Δήμου για την εγγραφή των ενδιαφερομένων στα Δημοτολόγια και Αντίγραφο ποινικού Μητρώου θα αναζητηθούν αυτεπάγγελτα από την Υπηρεσία μας.

Η υποβολή των αιτήσεων των ενδιαφερομένων θα γίνεται στο Δημοτικό κατάστημα από 25/4/2017 μέχρι και την 28/4/2017 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα απευθύνονται στα γραφεία του Δήμου Ορχομενού και στο τηλέφωνο 2261351105.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνομιλίες Ελλάδας - Τουρκίας: Καλό κλίμα, καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές στον 6ο γύρο

Λίγες μόνο εβδομάδες πριν από την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τουρκία - Τι …