ΔΩΡΕΑΝ Προληπτικός έλεγχος μαστού

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιείται προληπτικός έλεγχος  Μαστού από την κινητή μονάδα Μαστογραφίας  της Περιφέρειας Κρήτης, στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.
Η κινητή μονάδα θα βρίσκεται στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου,  έως και την Παρασκευή 28 Απριλίου  με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες για προληπτικό έλεγχο σε όσες περισσότερες γυναίκες δύναται.
Ο δωρεάν  προληπτικός έλεγχος γίνεται σε γυναίκες της πόλης του Ηρακλείου που είτε δεν έχουν ασφαλιστική κάλυψη, είτε αντιμετωπίζουν  δυσκολία  πρόσβασης στον απαιτούμενο έλεγχο  λόγω οικονομικών δυσχερειών και για αυτό παρά τον αρχικό σχεδιασμό που αφορούσε την παραμονή της κινητής μονάδας μαστογραφίας για 2 ημέρες, εντούτοις λόγω της πληθώρας των αιτημάτων των γυναικών της πόλης,  η Περιφέρεια Κρήτης ικανοποίησε το αίτημα του ΕΚΗ για περισσότερες ημέρες, φτάνοντας τις 8 ημέρες.

Η προσφορά της περιφέρειας Κρήτης και την οποία ευχαριστεί το ΕΚΗ αποκτά μεγαλύτερη αξία σε μια περίοδο που η κυβερνητική πολιτική στοχεύει στην πλήρη εμπορευματοποίηση του αγαθού της ΥΓΕΙΑΣ και μειώνει συνεχώς τις δημόσιες δαπάνες για την περίθαλψη του λαού.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πιερρακάκης: Τα Πειραματικά, πυλώνας στρατηγικής για βελτίωση σχολείων

Επιπλέον, σήμερα ολοκληρώθηκε και η διαδικασία απόδοσης τυχαίου αριθμού προτεραιότητας, σε περίπτωση ισοβαθμίας στα Πρότυπα …