40.000 ευρώ κοστολόγησε την πώληση του παιδιού της!

Το μόλις λίγων ημερών μωρό της προσπάθησε να πουλήσει νεαρή Βουλγάρα μαζί με τους γονείς της αντί του ποσού των 40.000 ευρώ! Η 21χρονη και οι 52χρονοι γονείς της συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω στη Λάρισα από αστυνομικούς που παρίσταναν το άτεκνο ζευγάρι, το οποίο ενδιαφερόταν να αγοράσει το βρέφος.

Σύμφωνα με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας που εξιχνίασε την υπόθεση, σε βάρος της νεαρής μητέρας και των γονιών της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί υιοθεσιών. Οπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, οι δράστες είχαν το προηγούμενο διάστημα τηλεφωνικές επαφές με δύο αστυνομικούς, οι οποίοι τους είχαν συστηθεί ως ενδιαφερόμενοι να αποκτήσουν το μωρό.

Η συνάντηση σύμφωνα με το espressonews.gr, κανονίστηκε όταν οι Βούλγαροι συμφώνησαν να παραδώσουν το βρέφος, λίγες ημέρες μετά τη γέννησή του, αντί 40.000 ευρώ. Ετσι, σε προκαθορισμένο ραντεβού το μεσημέρι της Τρίτης στο κέντρο της Λάρισας οι αστυνομικοί παρέλαβαν ως «αγοραστές - γονείς» το βρέφος και έδωσαν στους τρεις αλλοδαπούς τα 40.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Οταν ο παππούς του μωρού πήρε στα χέρια του τα χρήματα, αμέσως αστυνομικοί που είχαν ακροβολιστεί και παρακολουθούσαν τη σκηνή, δίχως να τους αντιληφθούν οι δράστες, επενέβησαν και συνέλαβαν και τους τρεις επ’ αυτοφώρω. Στην κατοχή του 52χρονου βρέθηκαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας. Το νεογνό οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Λάρισας, όπου θα παραμείνει μέχρι να αποφασιστεί η τύχη του από την Εισαγγελία Ανηλίκων.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Περικοπές σχεδιάζει η Ιταλία για να τιθασεύσει το έλλειμμα

Μετά από δυο χρόνια αναβολών έφτασε η στιγμή των περικοπών για την κυβέρνηση Μελόνι. Ο …