Οδηγίες προσλήψεων

Γνωστοποιείται ότι το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης εξέδωσε την υπ’ Αριθ. Πρωτ.: ΔΙΔΑΔ/Φ.35.47/2300/οικ.13912 Εγκύκλιο (ΑΔΑ: 6ΞΕ7465ΧΘΨ-4ΒΣ) σχετικά  με την Προκήρυξη  για την πλήρωση οριζόντιων θέσεων ευθύνης επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης Υπουργείων κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 84-86 του Υπαλληλικού Κώδικα (Ν.3528/2007), όπως ισχύει.

Η Εγκύκλιος και το συνημμένο σε αυτή Υπόδειγμα Αίτησης Υποψηφιότητας και Βιογραφικού Σημειώματος, πέραν της ανάρτησής της στο Πρόγραμμα “Διαύγεια”, έχει καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης (www.minadmin.gov.gr) Αρχική Σελίδα → Διοικητική Ανασυγκρότηση → Ανθρώπινο Δυναμικό → Κώδικας Δημοσίων Υπαλλήλων).


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γεραπετρίτης από Κάρπαθο: Η ελληνική πολιτεία φροντίζει για ασφάλεια των νησιών

«Η ελληνική πολιτεία φροντίζει για την ασφάλεια των νησιών και θα φροντίζει πάντοτε για την …