Η προκήρυξη 30 θέσεων απασχόλησης

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, τριάντα (30) ατόμων για την Κεντρική Υπηρεσία Υποδοχής και Ταυτοποίησης για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών της, ανακοινώνει η Υπηρεσία Υποδοχής και Ταυτοποίησης του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, που εδρεύει στην Αθήνα.

Θέσεις:

  • 16 ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
  • 5 ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ- ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ
  • 9 ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ- ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ

Οι θέσεις εντάσσονται στα πλαίσια του έργου με κωδικό 2017ΣΕ75520000 και ονομασία «επειγουσα βοηθεια για ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΡΟΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ-EMERGENCY ASSISTANCE FOR THE EFFECTIVE MANAGEMENT OF IMMIGRATION FLOWS IN THE GREEK TERRITORY» που εντάσσεται στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Περιοχές με βροχές και καταιγίδες την Κυριακή 6.10.2024

Στο Ιόνιο, τα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο και την Κρήτη …