Η απόλυτη αλήθεια από Μητοτάκη για την συμφωνία που υπεγράφη!

«Ο λογαριασμός Τσίπρα-Καμμένου φτάνει τα 12,5 δισ. ευρώ, δηλαδή 8,5 φορές περισσότερα μέτρα από αυτά που προέβλεπε το περιβόητο mail Χαρδούβελη», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση ότι η κυβέρνηση πέτυχε τεχνική συμφωνία με τους δανειστές, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας μεταξύ άλλων:

«Η κυβέρνηση έφερε 4ο μνημόνιο χωρίς χρηματοδότηση. Τα περιβόητα αντίμετρα θα ισχύσουν μόνο αν υπερβούμε τους πολύ υψηλούς στόχους για τα πρωτογενή πλεονάσματα. Δεν υπάρχει καμία ρητή αναφορά για τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος και για την ένταξη στην ποσοτική χαλάρωση. Αυτοί που υπόσχονταν 13η σύνταξη, κόβουν και τη 12η σύνταξη.

Επιθυμούσαν χρηματοδότηση χωρίς μέτρα και έφεραν μέτρα χωρίς χρηματοδότηση. Η ΝΔ ζητά και εξακολουθεί να ζητά πολιτική αλλαγή. Με τη Νέα Δημοκρατία τα πράγματα δεν είχαν φτάσει εδώ, καθώς η χώρα δεν θα είχε φτάσει εδώ.

Το Κράτος, όσον αφορά στα όσα προβλέπονται για το 2019 και στη συνέχεια, έχει συνέχεια και όσα υπογράφονται γίνονται σεβαστά, ως προς τους στόχους, όχι ως προς τον τρόπο επίτευξης των στόχων».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ. Χατζηδάκης στο Ecofin: Καιρός να εμπλακεί η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων στην ενίσχυση της ευρωπαϊκής άμυνας

Πρόταση για 5 άξονες προκειμένου η ευρωπαϊκή οικονομία να γίνει πιο ανταγωνιστική «Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα …