Αναλυτικά οι προσλήψεις και οι ειδικότητες ανά διαμέρισμα Δήμου

 

Ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι εννέα (29) υδρονομέων άρδευσης για την αρδευτική περίοδο 2017, ανά Δημοτικό Διαμέρισμα, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Θάσου.

Θέσεις:

ΑΡΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

Το Δημοτικό Συμβούλιο με την υπ’ αριθ. 58/2017 απόφασή του καθόρισε την αρδευτική περίοδο από 15 Μαΐου έως 15 Οκτωβρίου έτους 2017.

ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ

  • Να έχει την Ελληνική ιθαγένεια.
  • Να έχει συμπληρώσει το 23ον έτος της ηλικίας του και να μη υπερβαίνει το 60ον. «-Υδρονομεύς δύναται να εκλεγεί και ο άγων ηλικίαν μέχρι του 65ου έτους, κατόπιν αποφάσεως ειδικώς αιτιολογημένης.»
  • Να γνωρίζει ανάγνωση και γραφή.
  • Απαιτούμενα Αρνητικά Προσόντα Δεν μπορούν να εκλεγούν υδρονομείς:

α. Οι καταδικασθέντες σε ποινή συνεπαγομένη κατά νόμο στέρηση της ικανότητος του διορισμού ως δημοσίου υπαλλήλου, εφ’ όσον διαρκεί η στέρηση αύτη.

Δεν απαιτείται να έχουν απολυθεί από τις τάξεις του στρατού. Προτιμώνται όμως μεταξύ των εχόντων τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα υποψηφίων οι υπηρετήσαντες εις τις ένοπλες δυνάμεις και εκ τούτων οι έχοντες μάχιμο υπηρεσία εν τη ζώνη επαφής μετά του εχθρού.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛOΓΗΤΙΚΑ

1. Φωτ/φο αστυνομικής ταυτότητας.

2. Αίτηση (χορηγείται από την υπηρεσία μας).

3. Υπεύθυνη Δήλωση ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα.

4. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.

5. Πιστοποιητικό Γεννήσεως. 6. Τίτλο Σπουδών ή Υπεύθυνη Δήλωση στην οποία να δηλώνουν ότι γνωρίζουν ανάγνωση και γραφή.

7. Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου (θα αναζητηθεί αυτεπάγγελτα από την υπηρεσία μας).

8. ΑΜΚΑ-Α.Φ.Μ.-Α.Μ.ΙΚΑ-ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ

Ολόκληρη η ανακοίνωση θα δημοσιευτεί σε Μία (1) τοπική εφημερίδα της Θάσου, και θα αναρτηθεί στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι Επτά (7) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπική εφημερίδα.

ΕΚΛΟΓΗ ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ

Οι Υδρονομείς Άρδευσης θα επιλεγούν από το Δημοτικό Συμβούλιο αμέσως μετά το πέρας της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων των ενδιαφερομένων.

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΥΡΟΝΟΜΕΩΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ

Ο Δήμος Θάσου προσλαμβάνει τους υδρονομείς άρδευσης με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μετά την εκλογή τους από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Η διάρκεια της σύμβασης συμπίπτει με την αρδευτική περίοδο και ορίζεται από την ημερομηνία πρόσληψης και ημερομηνία λήξης δηλ. από 15-5-2017 έως 15-10-2017, χωρίς δυνατότητα παράτασης της σύμβασης.

Οι επιμέρους όροι θα καθοριστούν με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης εργασίας. Προσληφθέντες οι οποίοι αποχωρούν πριν την λήξη της σύμβασής τους, αντικαθίστανται με άλλους που θα εκλεγούν από το Δημοτικό Συμβούλιο και απασχολούνται για το υπολειπόμενο, κατά περίπτωση, χρονικό διάστημα και μέχρι τη λήξη της αρδευτικής περιόδου. Όσοι προσληφθούν θα πληρώνονται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4354/2015.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γκιουλέρ: Οι συνομιλίες για τα Eurofighter φτάνουν στο τέλος

«Οι δραστηριότητες σχετικά με τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζονται με την Ελλάδα» είπε, μεταξύ άλλων, …