Απαιτεί να μπει τέλος στην εργοδοτική αυθαιρεσία του Ομίλου Ζούρα η ΓΣΕΕ

Η ΓΣΕΕ καταγγέλλει την εργοδοσία του ομίλου ΖΟΥΡΑ, η  οποία  προχωρά σε απολύσεις του συνόλου των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου των εργαζομένων.

"Μετά την καταπάτηση κάθε εργασιακού δικαιώματος, τις απολύσεις, τις δικαστικές διώξεις, η  εργοδοσία της συγκεκριμένης επιχείρησης προχωρά τώρα σε απολύσεις συνδικαλιστών, σε μία προσπάθεια να «χτυπήσει» τη συνδικαλιστική δράση και κατ’ επέκταση τους οργανωμένους αγώνες για την προάσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων.

Καλούμε το Υπουργείο Εργασίας να παρέμβει άμεσα και να σταματήσει την εργοδοτική αυθαιρεσία της συγκεκριμένης επιχείρησης, όπως αναλόγως πρέπει να πράττει όπου εμφανίζονται φαινόμενα εργοδοτικής ανηθικότητας.

Τέτοιου είδους μεθοδεύσεις δεν μπορούν και δεν πρέπει να μείνουν αναπάντητες."


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πιερρακάκης: Τα Πειραματικά, πυλώνας στρατηγικής για βελτίωση σχολείων

Επιπλέον, σήμερα ολοκληρώθηκε και η διαδικασία απόδοσης τυχαίου αριθμού προτεραιότητας, σε περίπτωση ισοβαθμίας στα Πρότυπα …