ΣΟΚ: Κουκουλοφόροι εκτέλεσαν πατέρα μπροστά το παιδί του(VIDEO&ΦΩΤΟ)(ΝΕΟ)

Νεότερη Ενημέρωση 14.01

Στις 15 Ιανουαρίου 2003 είχε δεχτεί και άλλη δολοφονική επίθεση στον Πειραιά, όπου τον «γάζωσαν» με σφαίρες αλλά γλύτωσε από θαύμα, ο 48χρονος πρώην bodybuilder, Βασίλης Γρίβας, ενώ συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των γονέων που έγιναν μάρτυρες της εκτέλεσης και προσπαθούσαν να προστατεύσουν τα παιδιά τους.

Εντωμεταξύ εκτός κινδύνου νοσηλεύεται, στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο, η μητέρα του μαθητή που τραυματίστηκε στην είσοδο του 2ου Δημοτικού Σχολείου στα Γλυκά Νερά, όταν εξοστρακίστηκε μια σφαίρα των εκτελεστών του 47χρονου.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, στο μεσημεριανό του δελτίο, η βολίδα την βρήκε στο θώρακα, χιλιοστά από την καρδιά.

Οι γιατροί του νοσοκομείου προχώρησαν άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.

Όπως είπε ο διοικητής του Σισμανόγλειου, Θανάσης Κουταλάς, «είχε ένα ‘τυφλό’ τραύμα στο θώρακα και η βολίδα η συγκεκριμένη εντοπίστηκε ότι είχε εισαχθεί στο πρόσθιο θωρακικό τοίχωμα και τραυμάτισε τον πνεύμονα.

Σώθηκε χάρη στην επέμβαση των γιατρών του νοσοκομείου και βεβαίως ήταν και τυχερή γιατί το τραύμα αυτό θα μπορούσε να είχε και σοβαρότερες συνέπειες».

Νεότερη Ενημέρωση 11.11

Ο 48χρονος πρώην bodybuilder Βασίλης Γρίβας, είναι το θύμα της εκτέλεσης έξω από δημοτικό σχολείο στα Γλυκά Νερά. Ένας νέος κύκλος αίματος φαίνεται ότι ανοίγει στον χώρο της νύχτας μετά την εκτέλεση του βαρόνου της νύχτας Βασίλη Γρίβα, έξω από δημοτικό σχολείο στα Γλυκά Νερά.

Ο διάσημος στον αστερισμό της νύχτας μπράβος ήταν το δεξί χέρι αρχινονού, ο οποίος σύμφωνα με το bloko.gr βρίσκεται στις φυλακές και πολύ πρόσφατα είχε γίνει θύμα απόπειρας δολοφονίας, όταν επίσης κρατούμενος υπήκοος Αλβανίας, του κάρφωσε αιχμηρό μεταλλικό στο λαιμό και γλίτωσε από θαύμα.

Όπως πιθανολογείται, η εντολή εξόντωσης δόθηκε είτε μέσα από τη φυλακή είτε εκτός αυτής από αρχηγικά μέλη αντίπαλης συμμορίας.

Σοκαριστικό είναι το γεγονός πως σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, το παιδί του 48χρονου ήταν μπροστά, τη στιγμή της εκτέλεσής του.

Οι δράστες της επίθεσης πυροβόλησαν το αυτοκίνητο σκοτώνοντας τον οδηγό ο οποίος φέρει τραύματα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι, ενώ μια από τις σφαίρες εξοστρακίστηκε τραυματίζοντας μία μητέρα που πήγαινε το παιδί της στο σχολείο.

Ολα έγιναν μπροστά στα μάτια των μαθητών!

Αστυνομικές πηγές περιγράφουν όπως επικαλείται το "protothema.gr", το σκηνικό της εκτέλεσης ως εξής:

"Στις 8:15 ένα αυτοκίνητο με τέσσερα άτομα που κρατούσαν καλάσνικοφ έστησε καρτέρι έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο γιατί γνώριζαν ότι ο Γρίβας θα πήγαινε εκεί να αφήσει το παιδί του, καθώς στην περιοχή μένει η πρώην σύζυγός του. Αφού άφησε το παιδί και απομακρύνθηκε από την είσοδο του σχολείου οι τέσσερις ένοπλοι άνοιξαν πυρ και τον τραυμάτισαν θανάσιμα. Η αστυνομία βρήκε στο σημείο της επίθεσης εννέα κάλυκες. Το αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε λίγο αργότερα καμμένο στην οδό Αγαμέμνονος, περίπου 600 μέτρα από το σημείο.

Η τραυματίας μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο. Είναι μητέρα ενός παιδιού που πήγαινε στο ίδιο σχολείο με το παιδί του θύματος, ο τραυματισμός της είναι ελαφρύς και προκλήθηκε από εξοστρακισμό σφαίρας."

Αστυνομικές πηγές «βλέπουν» ξεκαθάρισμα λογαριασμών πίσω από τη στυγερή εκτέλεση. Ο 50χρονος bodybuilder Βασίλης Γρίβας θεωρείτο ως ένα από τα ηγετικά μέλη ομάδας «νονών» της νύχτας που είχε θανάσιμη κόντρα με αντίπαλη ομάδα την περασμένη δεκαετία.

Το 2010, μάλιστα, σε δικογραφία για κύκλωμα της νύχτας υπήρξε διάλογος μεταξύ του συγκεκριμένου ανθρώπου και ενός άλλου μπράβου στον οποίο γινόταν αναφορά για την αμοιβή τους για μια δολοφονία.

Επίσης ήταν καταζητούμενος για διάφορες υποθέσεις, είχε καταδικαστεί σε επτά χρόνια κάθειρξη για διάφορα αδικήματα και το 2011 είχε παραδοθεί μόνος του στην 4η ανακρίτρια Πειραιά πηγαίνοντας με ταξί.

Αρχική Ενημέρωση 09.24

Άγνωστοι σκότωσαν έναν άντρα που βρισκόταν έξω από Δημοτικό σχολείο στα Γλυκά Νερά την ώρα που άφηνε το παιδί του, παρουσία των μικρών μαθητών, ενώ μια από τις σφαίρες εξοστρακίστηκε και τραυμάτισε μια γυναίκα που ήταν στο σημείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, ο νεκρός τη στιγμή της επίθεσης ήταν μέσα σε αυτοκίνητο  του στην οδό Σαλώνων στα Γλυκά Νερά, έξω από δημοτικό σχολείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το enikos.gr, το περιστατικό έγινε πριν από λίγα λεπτά, ενώ από τα πυρά τραυματίστηκε και μία διερχόμενη μητέρα που πήγαινε το παιδί της στο σχολείο.

Στη συνέχεια οι δράστες, αφού έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν, το άφησαν λίγο παρακάτω από το σημείο των πυροβολισμών.

Όλα δείχνουν ότι οι άγνωστοι είχαν στήσει ενέδρα στον άνδρα καθώς γάζωσαν με σφαίρες το αυτοκίνητό του.

Στο σημείο σπεύδουν αστυνομικές δυνάμεις.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ανδρουλάκης: Έχουμε χρέος να κάνουμε κράτος που θα προστατεύει τη φύση και τον άνθρωπο

Στη γενέτειρα του την Κρήτη, βρίσκεται για τον Δεκαπενταύγουστο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης …