Έμπειρος συντάκτης του αστυνομικού ρεπορτάζ σχολιάζει την μαγιόζικη εκτέλεση

Με μια ανάρτηση του ο παλαίμαχος αστυνομικός συντάκτης Πάνος Σόμπολος σχολιάζει το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά με την εκτέλεση του 49χρονου Βασίλη Γρίβα, μπροστά στα μάτια του 10χρονου γιου του κι έξω από δημοτικό σχολείο.

Όπως επισημαίνει ο Πάνος Σόμπολος, πρόκειται για ένα τραγικό, αλλά και πρωτόγνωρο έγκλημα καθώς ποτέ δεν έχει ξαναγίνει κάτι αντίστοιχο σε σχολείο μπροστά σε τόσα παιδιά.

Αναλυτικά η αναάστηση του έχει ως εξής:

Τραγικό αλλά και πρωτόγνωρο για τα Ελληνικά δεδομένα το έγκλημα που έγινε έξω από σχολείο στα Γλυκά Νερά.

Δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει σε σχολείο μπροστά σε μεγάλο αριθμό παιδιών και γονιών και μάλιστα σε μικρή απόσταση από τον 11χρονο γιο του θύματος. Αυτό είναι ένα δεύτερο έγκλημα που θα θυμούνται κι ο γιος και τ άλλα παιδάκια σ όλη τους τη ζωή. Θα θυμούνται αυτή την τρομακτική και τραυματική εμπειρία.

Όσο για δράστες και θύμα, έχω να πω ότι αυτή είναι η μοίρα των περισσότερων που ακολουθούν τέτοιες ιστορίες! Εκεί καταλήγουν!

Γι αυτό: Μακριά από τέτοιες καταστάσεις. Κι όσοι έχουν μπλέξει, να φύγουν όσο είναι νωρίς!


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Προϋπολογισμός 2024: Ποιές είναι οι κύριες πηγές για την αύξηση των εσόδων

Οι θετικές εξελίξεις αναφορικά με το πρωτογενές πλεόνασμα του 2023, που διαμορφώθηκε στο 1,9% του …