ΔΩΡΕΑΝ φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων

Ο πρώτος κοινόχρηστος Σταθμός δωρεάν Φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων είναι γεγονός, αφού θα ανακουφίσει όσους διαθέτουν τα ανάλογα οχήματα.....Βρίσκεται στον Άλιμο και λειτουργεί αποκλειστικά με ηλιακή ενέργεια!

Την Τρίτη 9 Μαΐου 2017, στις 10:30 το πρωί, ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης θα εγκαινιάσει τον πρώτο κοινόχρηστο Σταθμό Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Ι.Χ., ποδήλατα κ.λπ.), ο οποίος λειτουργεί αποκλειστικά με ηλιακή ενέργεια (φωτοβολταϊκά) και είναι δωρεάν για τους πολίτες.

Ο Σταθμός βρίσκεται στη λεωφόρο Αλίμου και οδό Καβάφη και εντάσσεται στο πλαίσιο της πολιτικής του Δήμου Αλίμου για την προώθηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Ο Δήμος Αλίμου απέκτησε τα δύο πρώτα του ηλεκτρικά ημιφορτηγά, τα οποία θα φορτιστούν στο συγκεκριμένο Σταθμό, την Τρίτη 9 Μαΐου, κατά την τελετή εγκαινίων.

Ο σταθμός κατασκευάστηκε με τη χορηγία της εταιρείας Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ και την υποστήριξη της εταιρείας HANERGY, ενώ προσεχώς θα παραδοθεί σε χρήση και ο υπό κατασκευή δεύτερος Σταθμός Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων, δίπλα στο ΜΕΤΡΟ Αλίμου.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γεραπετρίτης από Κάρπαθο: Η ελληνική πολιτεία φροντίζει για ασφάλεια των νησιών

«Η ελληνική πολιτεία φροντίζει για την ασφάλεια των νησιών και θα φροντίζει πάντοτε για την …