Φωτογραφία-ντοκουμέντο από σύλληψη του 52χρονου στη Δάφνη(ΦΩΤΟ)

 

Φωτό ντοκουμέντο έρχεται στο φως του 52χρονου βασανιστή της φοιτήτριας μέσα από το  κολαστήριο  της Δάφνης. Ο 52χρονος σήμερα οδηγήθηκε σε εισαγγελέα και ανακριτή, ενώπιον των οποίων ζήτησε και πήρε προθεσμία μέχρι την Δευτέρα για να απολογηθεί.

Το tovima.gr δημοσιεύει φωτογραφία ντοκουμέντο του δράστη στο σπίτι του, την ώρα της επέμβασης της ΕΛ.ΑΣ.

Ο συγκεκριμένος άνδρας εμφανιζόταν στο διαδικτυακό προφίλ του στο Facebook ως ο ήρωας κόμικ "Daredevil" και σύμφωνα με όσα αναφέρει το tovima.gr, έχει στενό συγγενή υπάλληλο στο Δήμο Δάφνης κι είχε ενταχθεί στο δημοτικό πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» το οποίο υποβοηθούσε η άτυχη 22χρονη.

Την φρίκη που έζησε, αιχμάλωτη στα χέρια του 52χρονου τυφλού στο διαμέρισμά του στη Δάφνη, περιγράφει η 22χρονη φοιτήτρια στην κατάθεσή της στην αστυνομία, όπ την παρουσιάζει το "thetoc":

«Ηταν γύρω στις πέντε το απόγευμα. Έπλενα τα πιάτα στον νεροχύτη. Με αιφνιδίασε. Ήρθε από πίσω μου και μου έβαλε ένα αναισθητικό πανί στο πρόσωπο. Ζαλίστηκα και έχασα τις αισθήσεις μου. Μετά με έσυρε στο δωμάτιο...», αναφέρει η νεαρή γυναίκα στην κατάθεση.

Στο μεταξύ αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που είδαν το βίντεο το οποίο τράβηξε με φορητή κάμερα ο 52χρονος, περιγράφουν τη σεξουαλική κακοποίηση, της 22χρονης με μία λέξη: «Φρίκη!».

Το βίντεο είναι αυτό που "καίει" τον δράστη καθώς, όπως λένε οι αστυνομικοί, ο 52χρονος εμφανίζεται να κακοποιεί σεξουαλικά την κοπέλα με σεξουαλικά βοηθήματα επί 24 ώρες, ενώ παράλληλα την χτυπούσε στο πρόσωπο και το σώμα με χαστούκια και γροθιές. Οταν το θύμα συνερχόταν, ο 52χρονος την αναισθητοποιούσε ξανά.

«Θα τη σκότωνε μετά το βασανιστήριό της για να μην αποκαλύψει σε κανέναν τι υπέστη» εκτιμούν οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση. Ταυτόχρονα, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ διατυποώνουν αμφιβολίες για την αναπηρία του 52χρονου καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχουν υποψίες ότι τα σχετικά έγγραφα είναι πλαστά.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, προς το παρόν δεν υπάρχει έγγραφο στη δικογραφία που να πιστοποιεί την αναπηρία του, αλλά δεν αποκλείεται να προστεθεί τις επόμενες ημέρες.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αγορά ακινήτων: Ανάγκη άμεσης επίλυσης προκλήσεων για να διατηρηθεί η ισορροπία

Τι επισήμαναν πρόεδροι οργανώσεων και συνδέσμων της αγοράς ακινήτων για τις προοπτικές και την αντιμετώπιση …