Οι προθεσμίες των αιτήσεων σε θέσεις αορίστου χρόνου

Έως τις 8 Μαΐου θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για 48 προσλήψεις τακτικού προσωπικού και με συμβάσεις αορίστου χρόνου όλων των βαθμίδων στο Εθνικό Τυπογραφείο, στην Εθνική Αναλογιστική Αρχή (ΕΑΑ), στην ΕΛΣΤΑΤ και στον ΟΣΕ (προκήρυξη 3Κ/2017), και έως τις 10 Μαΐου για 70 προσλήψεις αορίστου χρόνου στην ΕΥΑΘ (προκήρυξη 4Κ/2017).

Η συμμετοχή στους διαγωνισμούς ολοκληρώνεται με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης, με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠ, έως και τις 15 Μαΐου, ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή, στη διεύθυνση:

  • ΑΣΕΠ, Τ.Θ. 14308, Τ.Κ. 115 10, Αθήνα, αναγράφοντας τον αριθμό της προκήρυξης για την οποία υποβάλλουν αίτηση οι ενδιαφερόμενοι.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γαλλία: Ανησυχία για την οικονομία, ανεβαίνουν τα σπρεντ

Πληθαίνουν τα «σύννεφα» για τη γαλλική οικονομία λόγω εντεινόμενης πολιτικής αστάθειας- Ήδη η Γαλλία δανείζεται με …