Μόνιμης απασχόλησης 10.000 προσλήψεις(VIDEO)

Σε βάθος τριετίας με διαφορετικό καθεστώς, θα γίνουν τουλάχιστον 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτικών και αναπληρωτών, σε αναγνώριση της προσφοράς και της προϋπηρεσίας τους σε αντίθεση με τους νεοπροσλαμβανόμενους, των οποίων τις προσλήψεις θα εποπτεύσει το ΑΣΕΠ, όπως αποκάλυψε μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, κάνοντας λόγο για κυβερνητική προτεραιότητα, στον τομέα της παιδεία.


Την επόμενη εβδομάδα θα κατατεθεί το νομοσχέδιο με το οποίο θα προσδιορίζεται η νέα διαδικασία επιλογής διευθυντών εκπαίδευσης, ενώ όπως είπε:

  • Θα υπάρχει υποχρεωτική μόρφωση δεκατεσσάρων ετών
  • Αναμόρφωση του Λυκείου, εκκινώντας από τη Β και Γ Λυκείου
  • Αδιάβλητο και αξιόπιστο σύστημα με ένα ισχυρό εθνικό απολυτήριοΚατάργηση των Πανελληνίων
  • Ειδικό είδος εξετάσεων για σχολές με ζήτηση, όπως η Ιατρική
  • Οι απόφοιτοι των ΕΠΑΛ θα έχουν πρόσβαση σε διετείς δομές στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ, λαμβάνοντας πιστοποιητικά ευρωπαϊκών προσόντων

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ομαλά και εντός σχεδιασμού η αυτοματοποιημένη υποβολή δηλώσεων

Μέχρι στιγμής, έχουν λάβει σχετική ειδοποίηση: 22.730 φορολογούμενοι των οποίων τα στοιχεία μεταβλήθηκαν μετά την …