Πρόσληψη με 8ωρη εργασία

Προκηρύσσει θέσεις εργασίας στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο «Emergency Accommodation for Unaccompanied Children in Lesvos» που χρηματοδοτείται κατά 100% απότην UNICEF, η "Ηλιακτίδα ΑΜΚΕ" με έδρα τη Λέσβο, 1Ο χλμ Ε.Ο. Μυτιλήνης – Λουτρών, Τ.Κ. 81100, Μυτιλήνη.

Στόχος του έργου είναι η στέγαση ασυνόδευτων ανηλίκων, η παροχή σίτισης, καιυποστηρικτικές υπηρεσίες στη Λέσβο.

Στο πλαίσιο του έργου η Ηλιακτίδα ΑΜΚΕ προκηρύσσει ττην θέση ενός λογιστή, με οκτάωρη εργασία και διάρκεια συμβολαίου ως 31-7-2017 με δυνατότητα ανανέωσης.

Απαραίτητα επαγγελματικά – τεχνικά προσόντα:

  • Απαραίτητα απόφοιτος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης οικονομικού αντικειμένου
  • Εμπειρία σε μισθοδοσία
  • Απαραίτητη εμπειρία στην καταχώριση λογιστικών στοιχείων, γνώσεις λογιστικής και γνώση διπλογραφικού λογιστικού συστήματος
  • Απαραίτητη άψογη αποδεδειγμένη γνώση και χειρισμός λογισμικού Microsoft Windows και Microsoft Office, ειδικά Ms Excel
  • Απαραίτητη άψογη γνώση της Αγγλικής επιπέδου B2, επιθυμητό επίπεδο C1 σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις γλώσσες (CEFR)

Ικανότητες και χαρακτήρας:

  • Καλή διαχείριση του εργασιακού φόρτου, ικανότητα σε εργασία κάτω από πίεση και στενά χρονικά όρια
  • Ικανότητα στην αυτονομία και στην οργάνωση της εργασίας και του γραφείου.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στηνηλεκτρονική διεύθυνση t.tsakiris@iliaktida-amea.gr με τίτλο / θέμα: Προκήρυξη Θέσεων και το όνομα τουενδιαφερόμενου/ης. Η αποστολή θα γίνει υπόψιν κου Τσακίρη Θεοφάνη μέχρι την Δευτέρα, 15/05/2017. Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν ερωτήματα στηνπιο πάνω ηλεκτρονική διεύθυνση ή στο τηλέφωνο 22510-45577.

Όλοι οι προσληφθέντες θα πρέπει να λάβουν γνώση και να συμμορφώνονται με τον κώδικαεσωτερικής λειτουργίας και δεοντολογίας της Ηλιακτίδα ΑΜΚΕ καθώς δυνητικά και με αντίστοιχουςκώδικες της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες ή / και άλλων σχετικών διεθνώνοργανισμών (ΕΕ, UNICEF κλπ).


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γέλεν: Η ανεξαρτησία της Fed, «κλειδί» για τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα

Στην ομιλία της την ερχόμενη Παρασκευή η Γέλεν θα επιχειρηματολογήσει ως προς τη διατήρηση της …