Συνδικαλίστρια-εργαζόμενη κλήθηκε σε απολογία για αναρτήσεις της στο Facebook!(VIDEO)

Με αναφορά 10 σελίδων σε βάρος της, συνδικαλίστρια-εργαζόμενη, κλήθηκε με απολογία, επειδή οι αναρτήσεις στο προφίλ της, σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, κρίθηκαν ακατάλληλες από την προισταμένη της!

Δεν καλείται να απολογηθεί για μη εκτέλεση των καθηκόντων της εν ώρα εργασίας, αλλά για το τι αναρτά στο facebook, τις εκτός εργασίας ώρες της ζωής της.

Είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα τουλάχιστον που συμβαίνει κάτι τέτοιο, παραβιάζοντας κάθε εργατική νομοθεσία.

Την κλήση σε απολογία την παρέλαβε στις 2.30 το μεσημέρι της Τετάρτης και ενημερώθηκε αμέσως ο συνδικαλιστικός φορέας στον οποίο ανήκει, που είναι έτοιμος να προβεί σε κινητοποιήσεις, όπως ενημερώθηκε σχετικά το «ergasianews.gr»

Όλα αυτά συνέβησαν και συμβαίνουν στο περιβόητο πια νοσοκομείο της Ζακύνθου, με την κλήση σε απολογία να την στέλνει η σημερινή διοικήτρια του νοσηλευτικού ιδρύματος, όπως κατήγγειλε στο «ergasianews.gr», το μέλος της ΠΟΕΔΗΝ Κώστας Πετρόπουλος.

 


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάσχα πολιτικών αρχηγών: Πού θα περάσουν

Εν μέσω προεκλογικής αντιπαράθεσης και για τις σχέσεις των κομμάτων με την εκκλησία το φετινό …