Γάλα σε αναμονή, για όποιον το χρειάζεται!

Ένα γάλα περιμένει πλέον, σε όλα τα μικρά καταστήματα διατροφής και φούρνους. όσους δεν μπορούν να το αγοράσουν και μένουν στην Κοζάνη, στο πλαίσιο της πρωτοβουλία της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, με την συνεργασία του κτηνοτρόφου Τριαντάφυλλου Στότογλου με το «Γάλα Ημέρας Λευκάρων Τριαντάφυλλος».

Είναι μία δράση που ξεκινά από την κοινωνία και καταλήγει στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη χωρίς να μεσολαβούν ενδιάμεσοι φορείς» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπεύθυνος της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, Δημήτρης Λεούδης και πρόσθεσε ότι στην προσπάθεια αυτή το κύριο χαρακτηριστικό είναι «η διακριτικότητα, και ο σεβασμός απέναντι σε ανθρώπους που ζουν στην ανέχεια» Το «Γάλα που περιμένει» είναι η συνέχεια μιας προσπάθειας «Ψωμί που περιμένει», που ξεκίνησε πριν από περίπου οκτώ μήνες με στόχο την κάλυψη βασικών αναγκών διατροφής μιας οικογένειας και συμμετέχουν 33 καταστήματα ειδών διατροφής και φούρνοι από την πόλη της Κοζάνης.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τουρκία: Βαθαίνει ο εξισλαμισμός της παιδείας

Το νέο πρόγραμμα διδακτέας ύλης περιλαμβάνει την διδασκαλία νέων δογμάτων, όπως της Γαλάζιας Πατρίδας, και …