Προσωρινά αποτελέσματα 168 θέσεις εργασίας

Εκδόθηκαν από το ΚΕΕΛΠΝΟ, οι προσωρινοί πίνακες των επιτυχόντων του συμπληρωματικού διαγωνισμού για τη στελέχωση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και των Μονάδων Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ), με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Ο αριθμός κλινών που αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία με την πρόσληψη των επιτυχόντων του διαγωνισμού, ανέρχεται στις 50.

Από τους προσωρινούς πίνακες καλύπτονται 14 θέσεις ιατρικού προσωπικού και 154 θέσεις νοσηλευτικού προσωπικού, οι οποίες έρχονται να προστεθούν στις 58 και 215 θέσεις ιατρικού και νοσηλευτικού αντίστοιχα προσωπικού που καλύφθηκαν με τον αρχικό διαγωνισμό και διορίστηκαν τον Αύγουστο του 2016.

Η προθεσμία υποβολής ενστάσεων λήγει στις 22/05/2017.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Της υπ’ αριθμ. πρωτ. 907/14-3-2017 προκήρυξης πρόσληψης ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο ετών, για τη στελέχωση Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) ενηλίκων, παίδων και νεογνών (ΜΕΝΝ) καθώς και Μονάδων Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) ενηλίκων και παίδων, Νοσοκομείων που βρίσκονται σε όλη την Ελληνική Επικράτεια, σύμφωνα με το σχεδιασμό του Υπουργείου Υγείας, λαμβάνοντας υπόψη τις άγονες θέσεις καθώς και τις θέσεις που προέκυψαν λόγω παραιτήσεως των επιλεχθέντων, του διαγωνισμού της 253/9-2-2016 προκήρυξης.

Η σχετική με τα ανωτέρω απόφαση της 10ης Συνεδρίασης του ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ ορίζει χρονικό διάστημα δέκα (10) ημερολογιακών ημερών -δηλαδή μέχρι 22 Μαΐου 2017- για την κατάθεση ενστάσεων από τους ενδιαφερόμενους, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην υπ' αριθμ. πρωτ. 907/14-3-2017 επαναπροκήρυξη του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Οι προσωρινοί πίνακες έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΚΕΕΛΠΝΟ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ για το Μάτι

«Αμετανόητοι, προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο για τον Ποινικό Κώδικα και παίζουν πολιτικά παιχνίδια …