CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 80

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10:30 το πρωί της Τετάρτης

Εργαζόμενους, Ανέργους, Συνταξιούχους και όλους τους πολίτες καλεί να δηλώσουν έμπρακτα συμμετοχή στην  24ωρη απεργία και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ερχόμενη Τετάρτη 17 Μαΐου, που θα λάβει χώρα στις 10:30 το πρωί μπροστά στο ΕΚΘ, το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Το κάλεσμα ενότητας:

«Η κυβέρνηση, ανήμερα της Πρωτομαγιάς, αποφάσισε να επιτεθεί στα δικαιώματα των εργαζομένων, συμφωνώντας επί της ουσίας σ' ένα 4ο μνημόνιο.

Αφού εφάρμοσε με θρησκευτική ευλάβεια το 3ο που υπέγραψε, τώρα έρχεται με ένα ακόμα μνημόνιο να αποδομήσει την κοινωνία και να γκρεμίσει ότι έχει απομείνει, από τις κατακτήσεις των εργαζομένων.

Λέμε όχι στις νέες μνημονιακές δεσμεύσεις που φέρνουν απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων, περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις, νέα φοροεπιδρομή στα εισοδήματα μισθωτών και συνταξιούχων, στο άνοιγμα των καταστημάτων 32 Κυριακές το χρόνο, που το μόνο που θα επιφέρει είναι η εξόντωση των εργαζομένων και μικρομεσαίων του κλάδου, περισσότερα λουκέτα, μεγαλύτερη ανεργία και μισθούς πείνας στις μεγάλες επιχειρήσεις και τις πολυεθνικές».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Οι ελληνικές θέσεις διατυπώνονται πάντοτε ξεκάθαρα από τον πρωθυπουργό

O κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης του πρωθυπουργού με τον Τούρκο …