Πρωτοφανές «αριστεροί» να καταγγέλλουν εργατικές κινητοποιήσεις

Θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι και ειρωνεία, που ο ΣΥΡΙΖΑ που στήριζε τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα Μέσα Μεταφορά ως αντιπολίτευση, τώρα ως κυβέρνηση επιτίθεται, κάνοντας λόγο για «ανθρώπους χωρίς, ή με ελάχιστες, απώλειες εισοδημάτων κρατούν σε ομηρεία εργαζόμενους, οι οποίοι όλα τα προηγούμενα χρόνια της κρίσης είδαν τα εισοδήματά τους να μειώνονται δραματικά», όσον αφορά στην επίσχεση εργασίας, των απλήρωτων εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες της συνπρωτεύουσας!

Κι όμως αυτό το έπραξε ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, με μια ανακοίνωσή του που προκαλεί ακόμα και τους ήπιους στις αντιδράσεις!

Η ανακοίνωση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης:

«Παρά την προγραμματισθείσα για αύριο συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ προχώρησαν από σήμερα σε επίσχεση εργασίας και μάλιστα επ’ αόριστον! Για μια ακόμη φορά οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, η νεολαία, δηλαδή οι λαϊκές τάξεις που χρησιμοποιούν το λεωφορείο ως μέσο μετακίνησης έρχονται αντιμέτωποι με την αναλγησία του κρατικοδίαιτου ιδιωτικού μονοπωλίου του ΟΑΣΘ.

Άνθρωποι χωρίς, ή με ελάχιστες, απώλειες εισοδημάτων κρατούν σε ομηρεία εργαζόμενους, οι οποίοι όλα τα προηγούμενα χρόνια της κρίσης είδαν τα εισοδήματά τους να μειώνονται δραματικά. Ως ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, επαναλαμβάνουμε πως είμαστε υπέρ ενός δημόσιου φορέα συγκοινωνιών στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης και καλούμε τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών να προχωρήσει στην υλοποίηση του χωρίς να υποχωρήσει στον νέο εκβιασμό».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η δανική ζυθοποιία Carlsberg εξαγοράζει την Britvic έναντι 3,9 δισ. ευρώ

Είναι 200 εκατ. στερλίνες περισσότερα από την προηγούμενη προσφορά της Carlsberg στα μέσα Ιουνίου, που …