Υπό κατάληψη ενστόλων το γραφείο Χουλιαράκη!(ΦΩΤΟ)

Αιφνιδιαστικά στο γραφείο του αναπληρωτή ΥΠΟΙΚ Γιώργου Χουλιαράκη στο ΓΛΚ, από όπου δηλώνουν ότι δεν θα αποχωρήσουν, εισέβαλαν στις 11 το πρωί εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, ενώ το πρωί, ειδικοί φρουροί ανάρτησαν πανό στο Λυκαβηττό με το οποίο απευθύνονταν στον Αλέξη Τσίπρα και την Αγκελα Μέρκελ με το ερώτημα «πόσο κοστίζει η ζωή ενός αστυνομικού;».

Οι εκπρόσωποι των ενστόλων δηλώνουν, ότι δεν θα αποχωρήσουν από το γραφείο του κυρίου Χουλιαράκη αν δεν συναντηθούν μαζί του προκειμένου να συζητήσουν για τα νέα μισθολογικά δεδομένα που προκύπτουν για τους ενστόλους από το πολυνομοσχέδιο του νέου, συμπληρωματικού Μνημονίου.

«Δεν πρόκειται να φύγουμε από εδώ, εάν δεν δούμε τον κ.Χουλιαράκη. Ο υπουργός έχει υποχρέωση να μας δει και να ακούσει αυτά που έχουμε να του πούμε» δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρης Γερακαράκος.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση στο Facebook του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων. «Γραφείο Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ. Χουλιαράκη δεν φεύγουμε εάν δεν μας δει. Η ΠΟΑΣΥ θα το πάει μέχρι τέλους!!!" έγραψε ο κ. Γερακαράκος.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στο ναδίρ οι σχέσεις Ερντογάν-Νετανιάχου

Οι εκτιμήσεις αναλυτών για την αναβολή της επίσκεψης Ερντογάν στις ΗΠΑ Κλιμακώνεται η ένταση μεταξύ …