Θέση σε ΜΚΟ

Ένα άτομο το οποίο θα κληθεί να αναλάβει την λειτουργία και ανάπτυξη των Social Media του, αναζητά με νόμιμες διαδικασίες πρόσληψεις και άμεσης ανάληψης καθηκόντων,η ΜΚΟ «Το Χαμόγελο του Παιδιού, με έδρα εργασίας την περιοχή Μαρούσι Αττικής.

Απαραίτητα προσόντα: πτυχίο Α.Ε.Ι. ή αντίστοιχο τίτλο εξωτερικού στην Επικοινωνία ή Marketing. Μεταπτυχιακός τίτλος σε παρεμφερές αντικείμενο είναι επιθυμητός, άριστη γνώση της Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας σε γραπτό και προφορικό λόγο, γνώση επικοινωνιακών θεμάτων και αρχών επικοινωνίας, αποδεδειγμένη εμπειρία στη διαχείριση Social Media, οργανωτικότητα, ομαδικό πνεύμα, δυνατότητα ανταπόκρισης σε δυναμικούς κι άμεσους ρυθμούς, επιθυμητή γνώση Photoshop, Illustrator, Premiere.

Αρμοδιότητες: καθημερινή διαχείριση παρουσίας και Monitoring όλων των Social Media του Οργανισμού, συμμετοχή στην διαμόρφωση και υλοποίηση πλάνου digital marketing ενεργειών, οργάνωση και εκπόνηση digital campaign.

Αποστείλατε βιογραφικό με email: ergasia.smile@yahoo.gr, αναγράφοντας τον κωδικό 238


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Επισφαλείς οι πολιτικές συγκρίσεις Ελλάδας με Γαλλία - Πρόκειται για διαφορετικές χώρες με διαφορετικό εκλογικό σύστημα

«Δεν έχουν πρόγραμμα όσοι δημιουργούν αφηγήματα μέσα από εκλογικά αποτελέσματα ξένων χωρών», συμπλήρωσε ο κυβερνητικός …