ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα Η/Υ

Η εταιρεία Equal Society, με ανακοίνωση της, στο πλαίσιο του προγράμματος E-Gnosis πραγματοποιεί δωρεάν ταχύρυθμα μαθήματα εκμάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών με αφορμή την πρόσκληση του ΑΣΕΠ 6Κ/2017 στην οποία προκηρύσσονται διακόσες τρεις (203) θέσεις εργασίας στην Υπηρεσία Ασύλου του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Ειδικότερα στην ανακοίνωση της, η εταιρεία σημειώνει:

«Οι εγγραφές θα διαρκέσουν έως τις 7 Ιουνίου! Κάνε την αίτησή σου, εντάξου σε ένα από τα τμήματα του διαγωνισμού, εκπαιδεύσου δωρεάν και διεκδίκησε τις πιθανότητες σου.

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει εντατικό πρόγραμμα με 100% επιτυχία στις εξετάσεις. Το πρόγραμμα E-Gnosis της Equal Society είναι εδώ. Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο πρόγραμμα και διεκδίκησε μία θέση απασχόλησης. Οι πιστοποιήσεις θα δοθούν άμεσα για την υποβολή του φακέλου. Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης δικαιολογητικών η 30η Ιουνίου 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα μέσω της ιστοσελίδας του προγράμματος www.e-gnosis.gr. Για την εκμάθηση των τριών βασικών δεξιοτήτων (Word, Internet, Excel) απαιτούνται συνολικά 20 ώρες διδασκαλίας, οι οποίες πραγματοποιούνται εντός 5 ημερών. Οι καταρτιζόμενοι λαμβάνουν δωρεάν και το εκπαιδευτικό υλικό.

Επικοινωνήσετε τώρα με τα κεντρικά γραφεία της Equal Society στο τηλέφωνο επικοινωνίας : 211.70.51.841.».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: Με ένα F35 λιγότερο αγοράζεις 300 πυροσβεστικά - ΝΔ: Γραφικός και επικίνδυνος

«Το να περιλαμβάνει, όμως, στο λαϊκίστικο αφήγημά του και την αμυντική θωράκιση της χώρας, τον …