Έμφραγμα υπέστη ο αναπληρωτής Υπουργός Δημήτρης Βίτσας

Λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Ναυτικό Νοσοκομείο.

Στις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί έμφραγμα, καθώς και ότι θα έπρεπε να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.

Συγκεκριμένα, του τοποθετήθηκε στεντ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι εκτιμήσεις των γιατρών αναφέρουν ότι ο κ. Βίτσας αναρρώνει πλέον κανονικά.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνάντηση Τραμπ - Μελόνι: Παζάρια, αλλά χωρίς βιασύνη για εμπορική συμφωνία

ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ 17.04.25 21:20 efsyn.gr Επίσκεψη πειθούς από τη Μελόνι στον Λευκό Οίκο και συνομιλίες …