Τα απανθρακωμένα πτώματα και οι αστυνομικές έρευνες

 

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το θρίλερ που εξελίσσεται από τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Αττική, όταν και βρέθηκαν δύο άτομα απανθρακωμένα μέσα σε αυτοκίνητα. Ειδικότερα, δύο άτομα εντοπίστηκαν απανθρακωμένα σε οχήματα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις στην Αττική, με την υπόθεση να παίρνει περίεργη τροπή, καθώς όπως διαπιστώθηκε το ένα εκ των δύο οχήματα ανήκε σε αδελφό αξωιματικού της ΕΛ.ΑΣ, που υπηρετεί σε Αστυνομικό Τμήμα της δυτικής Αττικής.

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας καθώς ο άνδρας φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Τα δύο αδέλφια, όμως, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν είχαν επαφές μεταξύ τους.

Σχετικά με το άλλο παρόμοιο περιστατικό, που σημειώθηκε στις 5.30 το πρωί, στην παραλία Καβουρίου, με άλλο άτομο που βρέθηκε απανθρακωμένο μέσα σε αυτοκίνητο, φαίνεται να είναι πιθανότερο, αυτή την ώρα, το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές.

Υπενθυμίζεται ότι τα δύο περιστατικά σημειώθηκαν με διαφορά μόλις δύο ωρών μεταξύ τους.

Ειδικότερα, στις 04:00, άνδρες της Πυροσβεστικής εντόπισαν απανθρακωμένο άτομο, ενώ επιχειρούσαν για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στη Λ. Σχιστού, στον Σκαραμαγκά.

Όπως τόνισε στο Αθηναϊκό – Πρακτορείο Ειδήσεων, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά προήλθε από εύφλεκτο υγρό και πρόκειται πιθανότατα περί εγκληματικής ενέργειας.

Λίγη ώρα αργότερα, γύρω στις 06:00 κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε όχημα που ήταν σταθμευμένο στην παραλία Καβουρίου, εντοπίστηκε ένα ακόμη απανθρακωμένο άτομο. Σημειώνεται ότι στις δύο επιχειρήσεις συμμετείχαν συνολικά 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Και τις δύο περιπτώσεις έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής, καθώς βρέθηκε εύφλεκτο υλικό πλησίον των οχημάτων ενώ στις έρευνες συμμετέχει και ιατροδικαστής. Η δεύτερη περίπτωση ερευνάται αν είναι εγκληματική ενέργεια, ωστόσο, ασφαλή συμπεράσματα θα εξαχθούν μετά τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μάντζος στον ΣΚΑΪ 100.3: Άμεση κατάπαυση πυρός στη Γάζα

Πώς σχολίασε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ τη λειτουργία της Μονής της Χώρας ως τζαμί και …