Νέο εργατικό ατύχημα με 3 τραυματίες-Απόδοση ευθυνών ζητά η ΓΣΕΕ

Τρεις εργαζόμενοι τραυματίστηκαν, με τον ένα σοβαρά και τους άλλους δύο πιο ελαφρά, όταν εξερράγη στα χέρια τους ενός φιάλη αερίου, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, οι οποίες ερευνώνται από τις αρχές.

Το εργατικό ατύχημα, σημειώθηκε σε εταιρεία υγραερίου στην περιοχή Νεόκτιστα του Ασπρόπυργου και αμέσως στο σημείο έσπευσαν αστυνομία, πυροσβεστική και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε στο Αττικό Νοσοκομείο και τους τρεις τραυματίες.

Την ίδια ώρα, η ΓΣΕΕ εκφράζει την οργή και την αγανάκτησή της για το νέο εργατικό ατύχημα, αυτή τη φορά στην εταιρεία υγραερίου TOP GAS στον Ασπρόπυργο, που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών εργαζομένων, οι δύο εκ των οποίων νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική του Αττικού Νοσοκομείου.

"Απαιτούμε από το Υπουργείο Εργασίας και το ΣΕΠΕ να προχωρήσουν άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να διαλευκανθούν τα αίτια του ατυχήματος και να αποδοθούν ευθύνες όπου αυτές αναλογούν.

Είναι αδιανόητο εν έτη 2017, εργαζόμενος να χάσει τη ζωή του ή πολλές φορές να τη χάνει, την ώρα που παλεύει για το μεροκάματο.

Ευχόμαστε οι συνάδελφοι να βγουν νικητές από τη μάχη που δίνουν και δύναμη στις οικογένειές τους".


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: «Να σταματήσει η συζήτηση περί συγκόλλησης του ΣΥΡΙΖΑ»

Ο Στέφανος Κασσελάκης επιτέθηκε μεταξύ άλλων στον Αντώνη Σαμαρά με αφορμή την χθεσινή του τοποθέτηση στο …