Ακύρωση δρομολογίων τρένων-προαστιακού για 3 ημέρες

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν για διάστημα τριών ημερών τα μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης (ΠΕΠΕ), διεκδικώντας μία σειρά αιτημάτων, για τα οποία καταγγέλλουν ότι από την πλευρά των υπευθύνων, υπάρχει αδιαφορία.

Οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων, προγραμματίστηκαν από την Τρίτη 30 Μαΐου έως και την Πέμπτη 1η Ιουνίου.

Την ίδια ώρα  σε ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ενημερώνει το επιβατικό κοινό, για την ακύρωση των δρομολογίων της σε ολόκληρη την χώρα, εκδηλώνοντας την διαφωνία της, για την εξέλιξη:

"Με εξώδικό της η ΠΕΠΕ έκανε γνωστή την απόφασή της να προχωρήσει σε επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας την Τρίτη 30.05.2017 και την Τετάρτη 31.05.2017, και σε 24ωρη απεργία την Πέμπτη 01.06.2017.

Επειδή οι επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας, σε συνδυασμό με την απεργία, ουσιαστικά επιφέρουν την κατάργηση των δρομολογίων, η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σεβόμενη το επιβατικό κοινό και τους πελάτες της και προκειμένου να τους προφυλάξει από την ταλαιπωρία, αναστάτωση και σύγχυση που θα επιφέρουν οι κινητοποιήσεις αυτές, αποφάσισε την κατάργηση όλων ανεξαιρέτως των δρομολογίων για τις παραπάνω ημερομηνίες.

Έτσι, κανένα δρομολόγιο δεν θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 30.05 έως και την Πέμπτη 01.06.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εκφράζει, προς το επιβατικό κοινό και τους πελάτες της, τη λύπη της για την απόφασή της αυτή, στις ιδιαίτερα δύσκολες οικονομικά συνθήκες για τους συμπολίτες μας, με δεδομένο ότι το τρένο εξακολουθεί να είναι το πιο φθηνό και το πιο ασφαλές μεταφορικό μέσο».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: 2 εσωκομματικά δημοψηφίσματα ζητούν στελέχη της Κεντρικής Επιτροπής

Στο κείμενο τους διαφωνούν με τον πρόεδρο του κόμματος όσον αφορά την αποτίμηση του εκλογικού …